אני עשיתי היום תבשיל של
חיטה שהושרתה רק שלוש שעות בערך, בושלה חצי שעה, התווספה לרימון גדול מאד. ולבצל ירוק וקצת אוכמניות וג'עלה. תענוג. והרוטב- ויניגרט עם סילאן במקום דבש. וגם- תבשיל הבית: קינואה עם בטטה ותמר מג'הול. (במקור יש גם חסה אבל כדי שיחזיק מעמד עוד יום יומיים ויתרתי עליה).
חיטה שהושרתה רק שלוש שעות בערך, בושלה חצי שעה, התווספה לרימון גדול מאד. ולבצל ירוק וקצת אוכמניות וג'עלה. תענוג. והרוטב- ויניגרט עם סילאן במקום דבש. וגם- תבשיל הבית: קינואה עם בטטה ותמר מג'הול. (במקור יש גם חסה אבל כדי שיחזיק מעמד עוד יום יומיים ויתרתי עליה).