היום בפעם הלא ראשונה

היום בפעם הלא ראשונה

היום בפעם הלא ראשונה והלא אחרונה, כך נראה, התגלה צידה הרודני, האנטי דמוקרטי משתיק הפיות והדעות והאמת, של מנהלת הפורום של פורום "בית שמש והסביבה"-היא מחקה הודעות שלי שלא כללו לא השמצות ולא קללות והעלבון שהיא כביכול חשה, אינו הצדקה מספקת למחיקת הודעות נקיות מתוכן מלוכלכך כשלי.

Dark faith

New member
אתה מוזמן לפנות לפורום משוב

זהו פורום שנועד בדיוק למקרים שכאלו.

MS6

New member
יש פורום כזה...

אבל, אני חושב שזה לא ממש יעזור לך.. כולנו כאן די מבסוטים מרותם והיא מנהלת די ותיקה... ככה שאני מציע לך (בידידות כמובן) לחיות עם ההחלטות שלה או להשקיף בהתערבות על פורום מקומי אחר.

tamar brandy

New member
על זה צריך להעיף את רותם../images/Emo163.gif"בוב"

באמת רותם, איך לא דייקת במילים? ככה מנהלת צריכה להתנהג? שיש=\

על זה ספציפית לא

על זה ספציפית לא,אבל על זה שהיא מחקה את הודעותיי ללא "הצדקה מוצדקת",מגיעות לה לפחות נזיפה ואזהרה לא לעשות כאלו דברים בשנית . בכל מקרה הייתה כאן הטעיה, בין מכוונת או לא-האם הייתי אמור לנחש לבד שלפורום "משוב" שלא קיים בתפוז, עליו התעקשו כאן אנשים שהוא קיים, קוראים בעצם " פורום "תפוז משוב"...? והעוקצנות שלך לא מחפה על העדר התשובות הטובות שלך שלך לטענות, שאלות הבירור והתשובות הנכונות והצודקות שלי בנושא למטה על בעלי החיים של המתנחלים המגורשים.

tamar brandy

New member
אתה לא יודע מה קורה פה../images/Emo163.gif"בוב"

אני עזבתי ת'פורום, אני רק קראתי כאן, עד שאתה הגעת ובשלב מסויים התגובה שלי הייתה כ"כ נדרשת, אתה רוצה לדעת מה הדעה שלי על בע"ח? תחזור כמה דפים אחורה או אם אתה ממש רוצה לדעת תחזור על כל ההיסטוריה שלי בפורום הזה כל מה שאתה יודע לעשות זה לצאת נגד, והדבר הכי מעצבן שיצאת נגדו היא רותם, שאינלך מושג מיהי ואיך היא מנהלת ת'פורום. היא מחקה ת'הודעה שלך עם סיבה מאוד מוצדקת ולא משנה מה תחשוב, שיקולים של מנהלת זה שיקולים של מנהלת, רותם לא ממש מוחקת הודעות והיא נותנת לכולם להביע דעה עד גבול מסוים שאתה עברת אותו עכשיו תבחר אתה אם ללכת ולבכות לתפוז על זה שהיא אמרה שיש פורום "משוב" שקוראים לו בעצם פורום "תפוז משוב"

Dark faith

New member
את לא רצינית?

תשאירי אותי לבד פםה
מה אני יעשה עם הוויכוחים עם משה?
תמררררר, אל תעזבי!!!
משה, תגיד משהו!

אני יודע כל מה שאני צריך

אני יודע כל מה שאני צריך על "מה הדעה שלך על בעלי חיים"-אציין כאן, שזה כל כך לא רלוונטי מה ה"דעה" שלך לגבי בעלי חיים בכלל לדיון שלנו על בעלי החיים של רוב מתיישבי גוש קטיף המגורשים ועל מידת אחריותם להישארות רוב בעלי החיים לבד, נטושים, שהינה שואפת לאפס ,כפי שהדגמתי בצורה מפורטת וברורה בטיעונים שלי ובכלל בדבריי, גברת "טבעוני זה הכי, אחי". אני גם יודע שאין לך תשובות טובות למה שאני כתבתי וזה בסדר גמור, מפני שגם לא אמורות לך להיות תשובות טובות לטענות, שאלות הבירור,התשובות הנכונות והצודקות שלי ולהפרכות מבוססות ההגיון שהצבתי בפנייך. ועוד פעם ההתגרויות שלך(אם יש על מה להתלונן זה על מה שאמרתי שצריך להתלונן ולא על עיניין "פורום משוב", שאת בוחרת להיטפל עליו על אף שהוא טפל בל הסיפור...כנראה, וזה מובן, שאין לך איך להיטפל לעיקר בדבריי, אז את בוחרת במשהו שולי ומנסה להופכו לפיל בשבילי כביכול) לא מחפות על חולשת טיעונייך, אז לפחות, אם לא תודי בטעותך, הפסיקי עם הלגלגנות שבטלה בשישים והלא רלוונטית הזו.

Dark faith

New member
השירשור הזה עוסק בטפל

ועל זה היא הגיבה. אם רצתה הלגיב לך על טענותייך בשירשור אחר- הייתה מגיבה. אבל כנראה שבחרה שלא לעשות זאת....בדומה אליי. אתה זה השחלטת לחזור שוב ושוב על "ניסיונות" ההטעיה כביכול שלנו...ואל זה היא הגיבה. מי שעוסק בטפל- זאת איננה תמר.

היא עיוותה את משמעות דבריי

היא עיוותה את משמעות דבריי וניסתה להראות אותי באופן מגוכח כאילו אתלונן עלייך בפורום "תפוז משוב" מפני שהטעת אותי בשם שלו...כאשר אני בברור אמרתי כבר מספר פעמים למה אם כבר,תיהייה ראויה התלונה, וזה לא לזה. העיקר הוא הדיונים הקודמים.ההודעה שהתחילה את השרשור לא עסקה בתפל וסטתה מהמסלול עקב ההטעיה "הלא מכוונת" שלך-מי שעשה מההערות הקצרות שלי על הנושא השולי פיל נלעג, בציניות ולעג זו ה"טבעונית".אני חזרתי על זה שאין כזה פורום "משוב" מפני שהתעקשתם שיש....לא התעמקתי בזה יותר מידיי והעדות היא תגובותי הקצרצרות. ולא חזרתי על "נסיונות ההטעיה שלכם", אלא בתשובה לתמר ברנדי וזה בקושי היה חזרה עליהם אלא רק ציון של זה שהיתה הטעיה עם השם-וכי תכחישי? הצורה בה תמר התייחסה לנושא השולי מראה כי היא אכן נטפלה לתפל בדיון, או ליתר דיוק לאיך שאני תופס את הנושא השולי, ביחס לנושאים האחרים עליהם דובר איתה ובכלל. ולמה "ניטפלה" ? כי היא גם עיוותה אותו לצרכיה-התכחישי?מפני שהיא בחרה להיתייחס באמת(בניגוד לדברים האחרים שבהם לא התייחסה לתוכן, רק לזה, וגם כאן עשתה את זה בהעדר חן או רלוונטיות או דייוק. תמר היא אכן זו שנטפלה ככה סתם לתפל והחליטה לעשות מזה "שחוק גדול", כדרך לכסות על כך שהפסידה בעיקר-הכיסוי לא היה ממש יפה וגם לא עשוי בדיוק, בלשון המעטה.

jonar

New member
מה!?!???!!

מי אתה?!?!?!.....בואנה תעשה טובה דבר עברית!!!!!. אתה בפוום בית שמש!!...לא בפורום "מחוננים ולמדנים".....תעשה טובה ותפסיק לשחק אותה עם השפה הגבוהה הזאת!

אני מדבר עברית ולא "משחק אותה"

אני מדבר עברית ולא "משחק אותה". מה, מילים כמו "חן, רלוונטיות או דיוק" הן יותר מדיי בשבילך? אסור להשתמש בהן?אתה לא מבין אותן? הצורה שבה אני מתבטא היא לא מעל ומעבר, וצריכה להיות מובנת לכולם(אם במקרה יש מילה שאתה לא מבין אתה תמיד יכול לבדוק במילון או לשאול למה התכוונתי).

Dark faith

New member
פשוט- אין רצף בדברייך...

כולנו נעדיף שתכתוב בשפה יותר פשוטה- ככה יישמר הרצף בדברייך.

למעלה