היום בתוכנית של לונדון-קירשנבואים

mc80

Member
לא דיקלמתי

יש לי זיכרון טוב לרב. את התיאוריה אומנם לא למדנו לעומק כי זה תואר ראשון, שנת מבואות. אולי בהמשך יהיה יותר מעמיק. אבל בעיקרון אני חושב שיש הרבה היגיון ואמת בדבר. תיאוריות הן דבר נפלא, אבל הן לא תמיד קונספירציה. לא מעט ביסוסים לעניין אנחנו חווים יום-יום בכל אמצעי המדיה, ופרנקפורט לא נראית פתאום ככ תלושה מהמציאות. אני מאוד אוהב תקשורת ואת כל מה שעומד מאחוריה ומניע אותה, אם בתיאוריה ואם במציאות. כשאתה לא הנושא המדובר בתיאוריה, קשה באמת לדעת אם ככה פועלים ההחלטות בחדרי חדרים. זה סוג של רכילות שאנחנו מתים לדעת את האמת שלה. מוסד הלימודים שלי כרגע לא רלוונטי לפורום ציבורי, אבל תהייה בטוח שאני מאוד אוהב את המקום, יש בו רמת לימודים גבוהה והמון היכרות והתרשמות בענף. אגב, אני שם בזכות מישהי מהפורום- מודה לך כל הזמן, את יודעת

TIC

New member
אחי, אתה שוחק את המקלדת עם הבלה בלה

Vey very old news בנות 70 שנה או משהו כזה (פלוס מינוס עשור. אל תתפוס אותי במילה). מה, אתה חדש כאן? (לא בפורום, או בישראל, חלילה. הכוונה לכדור הארץ).
TIC.

MooHoo

New member
ממש בקורת קריאיטיב בשידור חי

הרבה פעמים יש גלישה כזו של דיבור על הפרסומות בתכנית עצמה. לפעמים זה נשמע כאילו זה ממש מפריע להם, עם משפטים כמו "הפסקה קצרצרה, רק 3 פרסומות וזהו", או "אנחנו יוצאים לעשות קצת כסף וחוזרים". לפעמים התכנית הופכת לפרומו לפרסומות, כמו הקטע בגמר כוכב נולד שבו צביקה הדר אמר משהו כמו: "שימו לב, את הפסקת הפרסומות הבאה רכשה חברה אחת!". היה שווה לחכות עונה שלמה כדי להגיע לרגע השיא הזה.

למעלה