היום בתפוז אנשים

Bow Wow2004

New member
פייטוני אתה הולך להיחשף חה חה חה

כן כן - אני במצב רוח שטני היום ואני הולך לחשוף את שמך האמיתי... הנה הוא... חה חה חה זהו עוד רגע אתה נחשף השם האמיתי הוא פייטון 4 (מצטער, לא היה לי את הלב לחשיפה כזו גדולה)

Bow Wow2004

New member
יודע יודע אבל לא פראייר

תני לי קודם לסחוט אותו ואם הוא לא יעשה את מה שאני רוצה - אני ילך לטי.סי ויראה לו את התמונה עם השם שלו עליה חה חה חה

python 4

New member
תשלח לו את התמונה באי-מייל.

עכשיו אני רגוע, יש לי עוד שנה לפחות להישאר אנונימי.

python 4

New member
היתה פה הפיכה שקטה אם לא שמתם לב.

אני קורא לזה הפיכת ה-
.

backstreet girl

New member
ממממממממממההההההה

איזה מגעילים....... פייטון......אני כ"כ כ"כ כ"כ חיבבתי אותך..... אני חשבתי שאתה מצחיק שאתה חבר טוב.... איך יכולת לתקוע לי סכין בגב...... אני חליתי עלייך....... תדע לך שאני לוקחת דברים קשה ושאני בוכה עכשיו... אניכולי רועדת..... אני רצינית................ באמת........ איך יכולתם? מה לא הייתי מלכה מספיק טובה.... איך יכולת פייטון....... חשבתי שנרקם בינינו יחס נפלא.....

backstreet girl

New member
אוקי.....

התקלחתי.....אני כבר לא בוכה....אני כבר לא רועדת... אני מצדיעה לך הוד מלכותך..... האמת...לא איפת לי מהמלכות הזאת.. נפגעתי כי פייטון 4 תקע לי סכין בגב.. תמיד משהי. אני מקווה שתמלכי על עמנו וכבוד ובאהבה.

מה??????????????

לא!!! לא!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא !!!!!!!!!!!!!!!! פייטון הוא המלכה
הבנת עכשיו
פייטון

backstreet girl

New member
רגע רגע רגע רגע רגע......

אני חשבתי שפייטון מחבב אותך יותר אז הוא בחר בך להיות המלכה והוריד אתוי...... אני מודה, קינאתי

אז זהו, שלא...

פינקי מינה מישהו אחר להיות מלך, ובעקבות זאת הוחלט בוועדה הראשית שהוא הולך להיות המלכה
זה פשוט למדיי האמת...

python 4

New member
זה ישאר הרבה זמן הפינקי הזה?

כי אם כן אני יאלץ לקרוא לך בריין. וזה מתחרז עם גוון.

למעלה