או איזה גיליוטינה ככה
נ נועלה 123 New member 6/7/05 #24 ../images/Emo6.gif הומור שחור שולט? אנשים תהיו גאים בי, קניתי את אינטרנשיונל סופרשיטס!! רציתי לקנות את דוקי ואת נמרוד, אבל המוכר לא ידע מה זה דוקי (מה הוא דפוק?!?!) וגם לא היה, ועל נמרוד הם רוצים 80 ש"ח. זין. שילכו יחפש מי ינענע אותם.
../images/Emo6.gif הומור שחור שולט? אנשים תהיו גאים בי, קניתי את אינטרנשיונל סופרשיטס!! רציתי לקנות את דוקי ואת נמרוד, אבל המוכר לא ידע מה זה דוקי (מה הוא דפוק?!?!) וגם לא היה, ועל נמרוד הם רוצים 80 ש"ח. זין. שילכו יחפש מי ינענע אותם.
G GD ROCKS New member 6/7/05 #31 50 שקל זה יקר בשביל דוקי!!! ומוכרים בכל החנויות את דוקי ב-50!!! זיןןןןןןןןןןן! אני יקנה את דוקי רק ב-40
50 שקל זה יקר בשביל דוקי!!! ומוכרים בכל החנויות את דוקי ב-50!!! זיןןןןןןןןןןן! אני יקנה את דוקי רק ב-40
® ®NuLy® New member 7/7/05 #37 אוקיי אתם הולכים לסקול אותי באבנים לדעתי סימפל פלאן היא אחלה להקה: המוזיקה, הקצב, השירים, הטקסטים!! אבל פייר הורס אותה!! אי אפשר להגיד שהוא שר יפה... הוא שר כמו צפרדע מעוכה
אוקיי אתם הולכים לסקול אותי באבנים לדעתי סימפל פלאן היא אחלה להקה: המוזיקה, הקצב, השירים, הטקסטים!! אבל פייר הורס אותה!! אי אפשר להגיד שהוא שר יפה... הוא שר כמו צפרדע מעוכה
B BlueBeIl New member 7/7/05 #40 לה לה לה לה, החברה שלי הלכה לקניון עם מישהו אחר, איזה באסהההה פאנק רוק/m\