היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo107.gif

שגיב פרידמן, שמגלם את הכלב הנאמן בתוכנית הסאטירית "הרצועה" בערוץ "ביפ", יתארח בפורום הומור שחור וב-BlogTV הלילה ב-21:00 ויענה לשאלותיכם. צרפו שאלותיכם עכשיו - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=907&msgid=65100195
לתכנית צעירים חדשה בערוץ 2 דרושים אנשים מעניינים בגילאי 15-25: לא משנה הרקע, מקום המגורים, השריטה ומה אבא שלכם עושה - העיקר שתדעו לדבר על החיים שלכם הכי פתוח ותעניינו אותנו! מדובר על השתתפות קבועה ואתר התכנית ישולב בתכנים באתר תפוז אנשים. האודישנים ייתקיימו בימים הקרובים. להשארת הודעה: mailto:[email protected]

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo12.gif פעם אחרונה שאני ראיתי הם היו

במקום ה-2! אין מצב שהם לא ב-TRL

patito ƒeo

New member
זהו..../images/Emo107.gif

הם עפו מהמצעד. אבל אם נצביע המון המווווון הם יחזרו:)

EnchantedS

New member
את רצינית?? עפו?? הם היו כל כך הרבה

במקום ראשון ועפו פתאום?? רוצה את הלנה שוב):

marimarina

New member
עוד נצלש!!!

משהי פעם שמה בקומונה פאן פיק על זה שפראנק עושה מעשים מגונים ואף יותר לג'רארד.. למישהי יש את זה עדיין?

קרניjack

New member
שמה?

אני כתבתי פעם בקומונה שיש הרבה פאפניקים סלאשים בפורום הרישמי. היה אחד שבו פראנקי אנס את ג'ר. וזה היה....................במילה אחת מוזר.

MyMystery

New member
:O אנס? אנס? אנס?

*תנו להרגע* *נרגעתי..בערך* האם העליתם את זה איי פעם לקומונה? אם לא אז הגיע זמן להעלות לכאן

marimarina

New member
כע.

חברה רוצה. וגם אני.. יש לך לינק? או שאולי את זוכרת את השם של זה?

קרניjack

New member
אממ.......אני לא זוכרת את השם

של הפאנפיק אבל אני יכולה לחפש בפורום הרישמי. זה פאנפיק של שוט אחד, ומי שכתבה אותו זה ALEERA

צל"ש מס' 3 חיחי

בקליפ 'הלנה' כשהלנה מתעוררת לחיים ורוקדת היא על נעלי בלט רגילות (גמישות) או פואנטות? אני יודעת שזאת שאלה דפוקה אבל חשוב לי לדעת

Love Bem

New member
בשביל התחפושת אהה..??

סתם.. נעליים רגילות אני וחברה שלי עיצבנו שמלה והכול כמו שלה זה יצא די טוב אני יביא לכם תמונות!

למעלה