לדעתי פואנטות
E EnchantedS New member 8/11/05 #20 לדעתי פואנטות, כי את הפירואט היא עושה על פואינט... וזה גם ניראה כמו נעלי פוינט.
ל להבה שחורה New member 8/11/05 #17 הבנתי שזה לא נראה ברור../images/Emo122.gif למה MRC לובשים אפודי מגן בהופעות?
A Angelica 0 New member 8/11/05 #18 .-.-.-. נראלי סתם חלק מההופעה. כמו סימן היכר אולי? לי אין מושג ברור:]
M MCRmyDolly New member 8/11/05 #23 ירו בו פעם, לא? לפחות זה מה ששמעתי... =/ והייתה לי גם תמונה של זה איפושהו..... אבל היא נעלמה... =/
E EveDark New member 8/11/05 #27 לא נראה לי. יש תמונה שמראה שמכוונים לו אקדח [אמיתי, לא הטורקיז הזה שיש באנימציות...] ולא נראה כאילו הייתה לו בעיה עם זה, או שהוא היה לחוץ.
לא נראה לי. יש תמונה שמראה שמכוונים לו אקדח [אמיתי, לא הטורקיז הזה שיש באנימציות...] ולא נראה כאילו הייתה לו בעיה עם זה, או שהוא היה לחוץ.
E EveDark New member 8/11/05 #34 oh, okay then ארמ, אני משוכנעת ששמרתי, אבל את יודעת שהתמונה תמיד 'נעלמת' דווקא כשצריכים אותה.... >< לדעתי יש אותה בגלריה.
oh, okay then ארמ, אני משוכנעת ששמרתי, אבל את יודעת שהתמונה תמיד 'נעלמת' דווקא כשצריכים אותה.... >< לדעתי יש אותה בגלריה.
L lestatgirl New member 8/11/05 #35 נצל"ש אני לא ממש מתה על MCR אבל לפי מה שהבנתי מהפרומו הם יהיהו היום אצל גונזו באמטיוי2 בשעה 11 חשבתי שזה יעניין אותכן כי לא ראיתי שום הודעה אחרת על זה (ד"א הכוונה היא לא לאותו ראיון שהיה פעם שרק 2 היו שם בפורומו רואים את כולם)
נצל"ש אני לא ממש מתה על MCR אבל לפי מה שהבנתי מהפרומו הם יהיהו היום אצל גונזו באמטיוי2 בשעה 11 חשבתי שזה יעניין אותכן כי לא ראיתי שום הודעה אחרת על זה (ד"א הכוונה היא לא לאותו ראיון שהיה פעם שרק 2 היו שם בפורומו רואים את כולם)