דיקטטורית.
I inbal287 New member 14/7/05 #23 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo46.gif דיקטטורית.
M mayoosh4 New member 14/7/05 #14 נצל"ש- time to say goodbye../images/Emo7.gif נסעתי לי למחנה קיץ! אל תקחו את זה בדרמטיות יתרה! [חעחעחחע kidding ] אני יתגעגע!!!!!!!1 תעשו חיים בלעדיי. אינ יחזור ביום שלישי בערב.
נצל"ש- time to say goodbye../images/Emo7.gif נסעתי לי למחנה קיץ! אל תקחו את זה בדרמטיות יתרה! [חעחעחחע kidding ] אני יתגעגע!!!!!!!1 תעשו חיים בלעדיי. אינ יחזור ביום שלישי בערב.
I inbal287 New member 14/7/05 #15 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif מה?! לא../images/Emo7.gif [סתם כדי להמשיך את הדרמטיות ]. תהני המון ותחזרי מהר [אה, ותצלמי תמונות ]. אל תשכחי משקפי שמש
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif מה?! לא../images/Emo7.gif [סתם כדי להמשיך את הדרמטיות ]. תהני המון ותחזרי מהר [אה, ותצלמי תמונות ]. אל תשכחי משקפי שמש
D DesertRose7 New member 14/7/05 #18 אבל למה?!../images/Emo7.gif (בבלו זה עבד - עד שמישהי הרסה) תהני לך שם ותחזרי מהר
M may90 New member 14/7/05 #21 לאאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif (אני לא הרסנית של דרמטיות) תיהני ילדונת
J just jenny New member 15/7/05 #27 למה אבל???? לאא מיי!!!../images/Emo7.gif סתם נו אני מרשה לך לנסוע=] חחח סתםם תהני לך! ותחזרי אלינו בריאה ושלמה
למה אבל???? לאא מיי!!!../images/Emo7.gif סתם נו אני מרשה לך לנסוע=] חחח סתםם תהני לך! ותחזרי אלינו בריאה ושלמה