היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo163.gif

יאיר שמר, הומואופת קלאסי, ויו"ר העמותה למקצועות בריאות משלימים יענה לשאלותיכם היום בשעה 16:00 בפורום רפואה משלימה. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם.
רוצים לדבר עם מי שאחראי על הפרסום הסמוי בטלוויזיה שלכם? הערב בשעה 17:00 יגיע יובל לב, מנהל התוכן השיווקי במשרד הפרסום מקאן אריקסון לפורום שיווק ופרסום ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
חברי להקת "שבע" מגיעים לענות לשאלותיכם בפורום המעריצים. האירוח יתקיים בשעה 19:00. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35357
יובל גולן, דני בזנר וציקי שני, שליוו את המירוץ השנה, יתארחו הערב בשעה 20:00 בפורום אופני כביש - טור דה פראנס ויספרו חוויות מהטור דה פראנס.
הסתכסכתם והשלמתם? מגיע לכם פרס! בואו להשתתף בתחרות סיפורי הסכסוכים של פורום להרגיש טוב! ולזכות בספר "השטן שבינינו" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=12&msgid=57664970
מאור כהן, המגלם את דמותו של שחר מ"טלנובלה בע"מ", מגיע להתארח live ב- blogtv. האירוח יתקיים מיד לאחר שידור הפרק היומי, ב 20:50. לפרטים נוספים על מאור כהן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35358 לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

idk

New member
מאוד בוגר תפוז...

לפתוח הודעה עם המילה 'הומאופת'...

*הערה

זקני צפת נקראו כך כפרודיה על להקות בסגנות 'צעירי קרית מלאכי', צעירי' באר שבע' וגו'. ומלבד זאת כמובן המשפט המפורסם כי: "אפילו זקני צפת לא זוכרים כזה גשם".

idk

New member
שמע.. הוא שחקן שם...

ומתי הדיסק האחרון שהוא קשור אליו יצא?... לך לפורום טלנובלה בע"מ ובקש ממנו להתארח ברוק ישראלי

Gulash Man

New member
נו תהייה לשניה רציני...

עכשיו תחשוב- קח את כל המעריצים של מאור כהן ואת כל המעריצים של זקני צפת תחבר בינהם ... (וכשאני אומר מעריצים של זקני צפת זה לא אומר אנשים שאוהבים את השיר לא תבואי שישבת) עכשיו תקח את כל המעריצים של טלנובלה בע"מ ... איזה קבוצה גדולה בהרבבבבבבבבבבבבבבה כמה שהמציאות הזאת עצובה, הארץ שלנו פלצנית בצורה מדהימה...אפילו idk פה שמעליי מכור לסדרה הדפוקה הזאת ... פשוט עצוב כל העסק של הטלנובלות בשקל האלה שכל הזמן יוצאות וכולם מתמכרים אליהן...

light angel

New member
ומה רע בזה?

כל דבר חייב להיות עמוק, איכותי ומעורר מחשבה? מה רע באיזו טלנובלה, שתוכל לראות בערב ולנוח ולהפסיק לחשוב לאיזה שעה? משהו קליל ונחמד, קצת צרות של עשירים, קצת הסתבכויות מטורפות שלנו לעולם לא יקרו, קצת אירועים ביזריים, קצת דרמה ורומנטיקה. לי נראה יותר פלצני להגיד כל הזמן שטלנובלות זה זבל, שסרטי נעורים זה זבל, שמוזיקה מזרחית זה זבל, רק כי אין בזה תוכן עמוק. לפעמים אדם גם רוצה לנוח ולהירגע, ולבדר את עצמו עם משהו קליל ומהנה. זה לא זבל, זה פשוט בידור מסוג אחר. את הקלאסיקות וסרטי האיכות תשמור לזמנים שתרצה להרשים בחורה.

Gulash Man

New member
וואלה אחי ...

תתפלא אבל אני רואה מספיק זבל ועושה מספיק שטויות בשביל עצמי, אבל יש ויש...וטלנובלה זה יציאה מהמציאות בצורה שמבחינתי היא מגעילה...זה כאילו עסק שמכניס אותך לבולשיט מטורף, אבל ברמות מתקבלות על הדעת לדוגמא: אני רואה דרגון בול זי, אז אני לא נכנס אפילו לשניה למציאות של הדבר הזה ובשקט אני אוותר על לראות את הסדרה הזאת, זה מן שעשוע ל22 דקות...לעומת זאת ה50 דקות כל יום בסדרה הזאת פשוט מנתקות אנשים מהמציאות כדי להכנס למציאות חסרת כל הגיון ............... מזרחית- אני לא שומע מזרחית כי לא בקטע שלי לשמוע מישו בוכה לי ... שיבכה לחברים שלו, אני לא אחד מהם- אני מעדיף רוק ישראלי\ראפ ישראלי\סתם שירי להקות צבאיות ואני לא מחרטט פה אני באמת אוהב את הדברים האלה...

light angel

New member
נו, ומה רע במציאות חסרת היגיון?

דרגון בול זי זה לא חסר היגיון? יש מי שאוהב את זה לוחמני ויש מי שאוהב את זה דרמטי, אבל אני לא מבינה את פשר הזלזול שלך. לא כולם מכורים בטירוף ולא כולם משתגעים וחושבים שהעולם של הטלנובלות קיים באמת. למעשה, יש רק מעטים כאלה. יש הרבה יותר ילדים קטנים שבטוחים שהעולם של דרגון בול זי הוא אמיתי. זה לא קשור, גם אני לא חסידה גדולה של מזרחית, פשוט אמרתי שלפעמים גם נחמד לראות/לשמוע דברים קצת אחרים ממה שאתה אוהב בדרך כלל, דברים קצת יותר קלים- כדי להשתחרר ולהנות. זה לא סותר את העומק האינטלקטואלי שלך. וחוץ מזה, אני בת.

Gulash Man

New member
לא הבנת אותי...

נתחיל מזה שאחי תופס גם על בנות יופי... ונמשיך ונגיד שאני לא בנאדם רציני, אולי אני כותב ככה כדי שיקבלו את הנקודה שלי בעין יותר יפה... בקיצור- אני לא מסתכל על קהל הילדים כי קהל הילדים בארץ זה סיפור בפני עצמו שאני אפילו לא מעוניין להכנס אליו, פשוט טוען שאני שונא את התנהגות הילדים בימינו... אני מדבר פה על הנקודה שאם והיה ומישהו גם בגילי יוותר על דברים רבים בשביל לראות את הדבר הזה- מה שהופך אותו למכור לעולם מציאותי וטיפשי וזה דווקא קורה המון לאנשים שהם לא מוכנים לוותר על ההרגלים שלהם, גם אם הם רעים.

light angel

New member
"אחי" תופס על בנות? ../images/Emo12.gif איך זה?

ולמה שאנשים יוותרו על הרגלים שעושים להם טוב, אפילו אם הם לא נחשבים איכותיים? כל הביקורת שלך מופרכת מיסודה. אני לא רואה שום דבר רע גם בדברים שנחשבים ילדותיים, טיפשיים או לא מציאותיים. מה היינו עושים בלי המצאות ודמיון? וזה בכלל לא משנה עד כמה טיפשי או ממכר זה. זה לא עושה רע לאף אחד...

idk

New member
דנור..

לא חייב לראות\לשמוע\לעשות רק דברים 'איכותיים'.. אז זה נקרא "טלנובלה", אבל זה ממש לא זה.. וזה אפילו איכותי קצת... ואין שום הבדל בין נגיד ה'התמכרות' שלי לזה, לבין ה'התמכרות' שלך לדרגון בול זי.. זה סתם לראות סדרה באופן קבוע (120 פרקים..) ולעקוב אחריה.. ופה תשים תקו בין לעקוב אחרי הסדרה לבין כל המעפנים שרואים כל היום ויוה ומכורים (בעיקר מכורות...) לכל טלנובלה שיש ונשאבים לזה כמו לא יודע מה...

Gulash Man

New member
אביחי..

נתחיל מזה שאני לא מכור לדרגון בול זי- העובדה היחידה שכשלא היה לי תזמן ואת הכוח לא ראיתי את זה...כשהיה לי זמן וכוח הורדתי פרקים וראיתי...לא יותר מזה אבל פה כל מי שרואה את הסדרה מכריח את עצמו לראות את ה120 פרקים בלי לפספס שניה בפרק וכמובן שלא את ה"מתח" בסדרה והקו הזה הוא לא רחוק מאוד, הסיבה היחידה שהרבה אנשים לא מתמכרים לסדרות בספרדית בויוה זה מהסיבה הפשוטה שאין לכם מניעים ראשונים להתחיל לראות את הסדרה אבל אני יכול לשים איתך כסף שאם תראה חמישה פרקים ראשונים של סדרה כזאת אתה תתמכר גם לקקה הזה...

idk

New member
דנור.. #2

אני לא יודע מה עם אחרים, אבל אני אישית ממש לא 'חייב' לראות כל שנייה ומכור לזה כל כך.. באמצע של הסדרה לא ראיתי איזה 20 פרקים.. וגם עכשיו אם לא יוצא לי לראות אני לא רואה.. אם יוצא לי לראות תשידור חוזר אני רואה.. מקסימום שואל אנשים מה היה (עכשיו לקראת הסוף אני ישתדל יותר לראות) ואני בטוח שגם אם אני יראה עשרים פרקים ראשונים של סדרה (כלשהי), אם היא לא טובה- אני לא יתמכר אליה אם אני יחשוב שהיא טוב ויתמכר אליה- אז למה לא..

למעלה