היום בתפוז אנשים

Inara

New member
../images/Emo11.gif בד"כ אני לא טורחת,

אבל מרתיח אותי היחס הזה לטלנובלה בע"מ, ספציפית. תסריטאי גאוני ובמאי מצוין שתקועים בתוך הגדרה של "טלנובלה". אז כן, אומנם הסיפור הכללי טלנובלי להחריד, אבל ככה להשמיץ סדרה מעולה? [וזו באמת סדרה מעולה.] אני מכירה את הסטיגמות על זה, האמן לי. אני לא מהאנשים שיילכו למפגשי מעריצים פקאצתיים של טלנובלות או יתלהבו שבאים לארץ כוכבים של טלנובלות ברזילאיות [אין לי דיעה עליהן כי אני לא מכירה פשוט. אבל אני גם לא שופטת מראש ואומרת "זה זבל", כי מי יודע? אולי משהו יפתיע?], אבל את הכבוד שלי לטלנובלות של דרסט [לפחות לשלוש מהן] בהחלט יש לי, ו~בעיקר~ לטלנובלה בע"מ [השילוב של שי קפון ודרור נובלמן, ביחד עם המשחק הטוב, פשוט גורם לך לשכוח שאתה רואה טלנובלה, עד שאתה נתקל בתגובות שכאלה. המף]. בד"כ אני יותר חביבה, זה פשוט מעלה לי את הסעיף שזה מוגדר כטלנובלה וזהו, לכולם יש דיעה קדומה על זה ><. אני מכירה כמה אנשים שעיקמו את האף כשאמרתי להם שאני רואה טלנובלה בע"מ, עד שחשפתי אותם לכל העניין עם הקרנת סצנות נבחרות ופתאום זה נראה להם הרבה יותר נחמד. זה לא אישי, באמת
כפי שאמרתי, זה פשוט מעלה לי את הסעיף ><. ["טלנובלות בשקל". נו, באמת
]

Gulash Man

New member
כל איש בדעתו יחייה...

אני אגיד ככה- אני אף פעם לא ראיתי פרק בסדרה הזאת ואני גם לא מתכוון לראות, כי אני יודע שאני בנאדם עם נטייה להתמכרות לשטויות- אני מתמכר נגיד למשחק מחשב בקלות- אני יודע שאני לא באמת נהנה אבל אני ממשיך לשחק בשביל ... בדרכלל זאת סיבה מפגרת אבל לא חשוב. בכל מקרה, העובדה שיש שם תככים ומזימות שגורמות לגיחוך כשנשמע אותם מסיפור ולא נראה אותם דרך "השילוב של שי קפון ודרור נובלמן, ביחד עם המשחק הטוב..." מראה על דבר אחד - זוהי טלנובלה לכל דבר ולפי דעתי אין סיבה לחיות בתוך הסדרות האלה ...

Inara

New member
../images/Emo11.gif זה בדיוק מה שאני עצמי אמרתי

עד שניסיתי בעצמי והתחלתי לראות ולהתעניין. אני לא רוצה להתחיל ריב, באמת, אבל יש בטלנובלות יותר ממה שכולם חושבים, יותר מהפלקטיות המוצגת לכאורה [בעיקר בהתחשבות ברוב קהל היעד]. זהו. אני אמרתי את שלי ודי.

idk

New member
../images/Emo45.gif

זאת לא טלנובלה... זאת יותר קומדיה שנונה כזאת במסגרת של טלנובלה.. זה עם כל מה שטלנובלה כוללת, אבל התסריטאים מודעים לזה ומכניסים לעצמם בקטנות.. למשל יש את כל הקטע של הפרסומות הסמויות (והבוטות.. כריות למשל) שהם צוחקים על זה (למשל באמצע איזה קטע רציני אחת הדמויות מדמה את המצב לכריות 'זה כמו כריות, מצופה שוקולד מבחוץ ומלא בנוגט טעים מבפנים' וזה בציניות כזאת מצחיקה) ובכלל, זה מלא בשנינות כזאתי ובהומור עצמי ובציניות, וזה לא 'טלנובלי' כזה... ודרך אגב, הבמאי באמת מצויין.. בהתחלה חשבתי שבקטע שהם מביאים את וייצמן מעיניין של זמן (שי קפון) זה יהיה כזה זול, אבל זה לא.. הוא משתלב שמה יופי (וכדי שיהיה קשור קצת לפורום->) והם גם משלבים שירים יופי, והם מביאים תעסוקה לאיגור-צ'נדלר-רולס שמזהה את השירים כל שבוע

Gulash Man

New member
תגיד...

אתה לא ראית גם אהבה מעבר לפינה ? ומיכאלה? גם בשתי הנ"ל היו את ההומור השנון \ מתחנגל הזה ?

idk

New member
...

מיכאלה יצא לי לראות.. אהבה מעבר לפינה אני לא ראיתי.. (אתה מתבלבל עם חג'בי אולי) ודווקא במיכאלה לא היה את ההומור הזה.. זה היה יותר טלנובלה כזה..(גם עם קצת הומור כזה, אבל הרבה פחות מטלנובלה בעמ)

idk

New member
קולה כבוד על החתימה..

שמעת גם את הביצוע של מוקי לזה?..

למעלה