היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo168.gif

היום זה קורה יוסי אזולאי, יגיע הערב, בשעה 18:00, להתארח לייב ב-BlogTV. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1280&msgid=66985590
איתן אורבך ודורית מילמן, הזוג שהודח אתמול מהתכנית "רוקדים עם כוכבים" יגיעו הערב ב-20:00 ל-BlogTV ויענו לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר להם שאלות בפורום רוקדים עם כוכבים כבר עכשיו. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
הסמל חזי (או הצדיק יחזקאל, כפי שנקרא לאחר חזרתו בתשובה) המגולם ע"י נדב רוזנפלד בתכנית מכת מדינה, יגיע הערב ב-20:00 לפורום ויענה לשאלותיכם. שרשרו לו כבר עכשיו שאלות בפורום.
פורום טלוויזיה- רייטינג מזמין אתכם לבחור בטקס טפ"ה הזהב- אשר בחר את מועמדי השנה שלו בטלוויזיה בקטגוריות שונות- ואתם בוחרים את הזוכה בכל קטגוריה, ואולי גם זוכים בפרס. בואו להצביע ולהשפיע.

Love Bem

New member
נצל"ש(משחק)

תרשמו את 10 ה: להקות שירים קליפים (שאתם הכי אוהבים) ו5 ה: מאכלים משקאות חיות וצבע אחד. (שאתם הכי אוהבים) תתחילו!

SPFAN

New member
|חמוס| יאייי! ../images/Emo9.gif

תרשמו את 10 ה: להקות: גודשרלוט, אוונסנס, סימפלאן, מקפליי, גרינדיי, בלינק, סאם, באסטד, קייזר צ'יפס והמממ... קליק פייב שירים: אינלי כוח
קליפים: כנ"ל
(שאתם הכי אוהבים) ו5 ה: מאכלים: קינדר, תותים, שוקולד לבן (יאמממ
), סקיטלס
ופופקורן
משקאות: קולה, ספרייט, פטל, מיצתפוזים, פאנטה חיות: כלבים, חתולים, חמוסים, דולפינים ופילים וצבע אחד. אדום
(שאתם הכי אוהבים) תתחילו!

cami love benja

New member
טוופ !

10 : להקות - מקפליי
באסטד
SOD
גרין דיי
מארון 5
בלאק אייד פיז
אבריל לאבין ולהקתה
ו...נראה לי זהו
שירים - מכיוון שצריך רק 10..אז.. McFly - Ive Got You McFly - I Wanna Hold You McFly - All About You McFly - Nothing McFly - Memory Lane Son Of Dork - Ticket Outta Loserville Son Of Dork - Little Things Son Of Dork - Boyband Jesse McCartney - Best Day of My Life Hilary Duff - Wake Up זהו =] קליפים..כל הקליפים של מקפליי..שהם..10.. עכשיו 5 : מאכלים - שוקולד,לחמניה,לחמניה+שוקולד
,סלט,זהו..=\ משקאות- קולה,ספרייט,פאנטה[
],פטל
ווווומים חיות - אוגרים ! כלבים...אממ ציפורים עם הציףציף שלהן...ואולי חתולים ו -1 : שאמרת צבע אחד התכוונת ל-2 נכון? יופי אז סגול ותכלת
לקח הרבה לא? לא נורא..זהו !

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

תרשמו את 10 ה: להקות:דסטניז צ'יילד,מקפליי,פייטסטאר,באסטד,פרנץ פרדיננד,הקילרז,בלאק הייד פיז,גירלז אאלאוד,אוונאסנס,גורילז שירים:bootylicious,get on the bus,if,bad habit,nature boy,she falls asleep,not alone,3am.let it go קליפים:bootylicous,lose my breath,3am,crash the wedding,5 colors in her hair,ROT3F,that girlדברים שכדאי לדעת,מול כל העולם,scream (שאתם הכי אוהבים) ו5 ה: מאכלים-פסטה,מרק,פירה,סלט,פיצה. משקאות-מים,קולה,שוופס,אשכוליות,פטל חיות-סוסים,כלבים,ציפורים,דולפינים,סנאים. וצבע אחד.-שחור (שאתם הכי אוהבים)

DesertRose7

New member
שלי..

להקות:גם זמרים.. mcfly,sod,robbie williams, will young, james blunt, kelly clarkson, busted, natasha bedingfield, joss stone, lostprophets שירים the calling - wherever you will go will young - leave right now mcfly - too close for comfort mcfly - the ballad of pauk k nicklabeck - photograph james blunt - goodbe my lover robbie williams - make me pure marion raven - here i am kelly clarkson - anytime craig david - dont love you (im sorry) קליפיםmcfly - the ballad will young - swith it on mcfly - room on the 3rd floor kelly clarkson - because of you amie scott - just מאכליםמרק פטריות בא לי נורא עכשיו!,כבד קצוץ (פולניה גאה), מרק תירס, מרק עוף של סבתא, יפצ'וק (שוב פולניה) משקאותדיאט ספרייט, נסטי, בריזר אננס, ענבים ושוקו יטבתה חיות רק אחת - אוזו
וצבע בורדו

SPFAN

New member
אה נו חשבתי רק להקות ../images/Emo7.gif

אגב, את שומעת ג'וס?
אפשר לסגוד ולהעריץ אותך?

DesertRose7

New member
תמיד../images/Emo9.gif

אפשר לסגוד לחתימה שלך (שרק עכשיו ראיתי במקרה)
אוי איזה שיר..

SPFAN

New member
|סוגדומעריץ| XD

אני ממש אוהב ת'סגנון מוזיקה שלך
וברור שאת יכולה! איזה שיר

SPFAN

New member
כנ"ל XD

טוב, יש משהו מוזר בלאהוב מיי קמיקל מצד אחד וג'וס סטון מצד שני

Humm Noa

New member
../images/Emo9.gif

אין לי כוח לרשום הכל באנגלית להקות - מקפליי, באסטד, גורילז, פו פייטרס, נירוונה, אוונאסנס, גרין דיי, סימפל פלאן, מיי קמיכל רומנס וקייסר צ'יפס שירים - ולקאם טו מיי לייף, אייב גוט יו, פיל גוד, ברינג מי טו לייף, פרפקט, קומפליקייטד, לוזין גריפ, סנס יוב בין גון, וואן דיי, איימ נוט אוקי קליפים - אין לי כוח
מאכלים - פסטה, גלידה, שוקולד, עוגות וממתקים
משקאות - מים, תפוחים, מנגו, קולה, ד"ר פפר חיות - פינגוונים, כלבים, קרנפים, ציפורים וסנאים וצבע אחד - כחול

vered131

New member
שליי :)

10 להקות- 1.מקפליי 2.באסטד 3.SOD 4.גורילז 5.בלאק איי פיז 6.גרין דיי 7.סימל פלאן 8.בלינק 182 9. מיי קמיכל רומנס 10. דה קילרס. שירים יש מללאאא כנ"ל קליפים. מאכלים- שוקולודים פיצה ג'חנון שניצל תירס וסלט. משקאות- קולה תפוזים ענבים מים ו..לא יודעת :\ חיות- ברלללוות
!!! וכלבים [תלוי איזה] חתולים [כנ"ל] ואמ. לא יודעת. וצבע- בורדו!

Love Bem

New member
שלי הכי מיוחד

ממש! האמת שלא לקח לי הרבה כי ענתי אל זה בפורום דה יודז אז ישר העתקתי את שלי להקות: HIM My chemical romance The Used within temptation Green Day Evanscense The Rasmus System Of A Down Good cherloote Funeral For A Friend Metalica שירים: Within Temptation - Memories The Used - Take It Away Within Temptation - Ice Queen HIM - For you Green Day - Jesus of Suburbia Within Temptation - Angels Within Temptation - Mother Earth Within Temptation-Stand My Ground HIM - Join me Him - Beyond Redemption קליפים: Within Temptation - Memories Within Temptation - Ice Queen Green Day - Jesus of Suburbia Within Temptation - Angels Within Temptation - Mother Earth Within Temptation-Stand My Ground HIM - Join me HIM - Rip out the wings of a butterfly Apocalyptica & Him & The Rasmus - Bittersweet The Used - Taste of Ink מאכלים: ספגטי מרק ירקות פרות פיצה (אני צימחונית!) משקאות: קולה מים תפוחים מנגו תפוזים ענבים חיות וצבע אחד: שחור

Love Bem

New member
שחכתי חיות!

(*קומנת דה יודז*) חיות: נחש כלב חתול ארנב עטלף(ערפד)

lollipop1

New member
ME

להקות: good charlotte, green day, mcfly,son of dork, busted.... ולא עולות לי לראש עוד... שירים: mcfly-Ultraviolet, mcfly-Too Close For Comfort, mcfly-She Falls Asleep (Part 2), mcfly- That Girl, mcfly- Mr. Brightside, westlife- You Raise Me Up, Busted - Air Hostess, busted- Falling For You, simpel plan- Happy Together, son of dork- Ticket Outta Loserville קליפים: gc- hold on, son of dork- Ticket Outta Loserville, mcfly- all about you, mcfly- that girl, gc-predictibel, robbie williams- eternity, mcfly- i`ll be o.k, mcflt- TBOPK, green day-Wake Me When September Ends, lillix-What I Like About You מאכלים: סושי צ'יפס של מקדונלדס!!!! שניצל
סלט מיונזזזזז!!!!!
באפלו
משקאות: קולה!!!! רד בול קולה קולה קולה חיות: כלב נמר שבלול :) צב אריה
צבע: ירוק

למעלה