היום בתפוז אנשים

hadasrulez

New member
יש לי את הדיסק שלהם

אפילו מקורי! :O הערצתי אותם.. אבל אז היתה להן בעיה עם המתופפת והן פשוט נעלמו =| אבל הבנתי שהן אמורות לחזור עם דיסק חדש בקרוב
אממ אני יכולה להמליץ לך על כמה שירים מהדיסק הקודם שאני ממש אוהבת: Tomorrow Sick Because Promises ובעצם כל הדיסק שלהן טוב
פיף העלת לי עכשיו נוסטלגיה

Rowdy Girl

New member
נכוןןןןןןן!!../images/Emo47.gif

it's about time מעולה!
וגם what i like about you
ויש להן עוד מלא שירים טובים!

חשבתי שרק אני מכירה אותן!../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif

חשבתי שאני היחידה שמכירה שירים שלהן!
למרות שכבר מלא זמן לא שמעתי אותן!
ד"א השיר שלהן וואט איי לייק אבאוט יו זה השיר פתיחה של אחיות או להיות.... הסידרה הזאת עם אמנדה ביינס בערוץ הילדים.... שיר מדהים!

hadasrulez

New member
:O קצר!

תרשמו את 10 ה: להקות: Mcfly כמובן Sugarcult three days grace lostprophets blink 182 Fall Out Boy the click 5 freefaller all american rejects son of dork ואני חייבת עוד אחד- simple plan כי פעם ממש ממש אהבתי אותם וחבל לי עליהם
שירים: Sugarcult- memory lostprophets- burn burn the rasmus- time to burn Mcfly - Obviously McFly - Too Close For Comfort Fall Out Boy - dance dance lifehouse- you and me Blink 182- Fuck A Dog the calling- things dont always turn out that way Incubus - Drive קליפים: כל הקליפים של מקפליי
ו5 ה: מאכלים: פיצה, גלידה [קינוח נו שיהיה
], נאגטס, פלאפל ואממ.. טוסט משקאות: תפוזים, מים, ענבים, בריזר אבטיח, ספרייט חיות: חמוסים
, כלב, אוגר, סוס, פינגווינים
וצבע אחד: כחול בלעכס מצטערת אם יש שגיאות כתבתי מהר

../images/Emo41.gifעונה!../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif

10 להקות: טוב זה יהיה קשה לבחור 10 כי יש לי יותר מ-10 אבל ננסה בכל זאת.... - Busted - Son Of Dork - McFly - The All American Rejects - Blink 182 - Jimmy Eat World - Fall Out Boy - My Chemical Romance - New Found Glory - Green Day ואני חייבת לפחות עוד כמה: Lostprophets Biffy Clyro American Hi-Fi Sum 41 Yellowcard The Killers 10 שירים: - פייטסטאר- הכל! ובמיוחד לוסט לייק טירס אין ריין!
- באסטד- הכל! - בלינק 182- הכל! - Son Of Dork- Ticket Outta Loserville - Cautioners- Jimmy Eat World - Don't Know Why- McFly - Memory Lane- McFly - Baby Goodbye- Friday Hill - The All American Rejects- My Paper Heart - The All American Rejects- Your Star וגם פה אני חייבת עוד כמה: - Boy Band- Son Of Dork - She Falls Asleep- McFly - Mr. Brightside- The Killers - Glitter And Trauma- Biffy Clyro - Last Train Home- Lostprophets - Caught In The Middle- A1 - Breakaway- Kelly Clarkson דיי נו זה לא פייר יש עוד המוןןןןן שירים והלקות אני אוהבת חוץ מאלה שכתבתי! @#$@$^%#$!#%@$^% 10 קליפים: - של גוון סטפאני - של באסטד - של מקפליי - של SOD - של פייטסטאר - של בלינק 182 - ושל גרין דיי זהו בערך.... 5 מאכלים: - פירה - קראנץ'
- פרוזן יוגורט - המבורגר - ספגטי 5 משקאות: - מים - ספרייט
- קולה - פאנטה - מיץ ענבים 5 חיות: - פרות - דולפינים - אוגרים סיבירים - כלבים - דובי פנדה!
צבע אחד: כתוםםםםם!
טוב נכון שחרגתי קצת מהכללים אבל הייתי חייבת!

may90

New member
HIP HIP

HOORAY תרשמו את 10 ה: להקות- אינקובאס, בלינק, סאמ41, פו פייטרס, שוגרקולט, דה יוזד, MCR, אול אמריקאן ריג'קטס, פול אאוט בוי, בוולינג פור סופ שירים- Incubus-A certain shade of green Blink182-Story of a lonely guy Sum41- The hell song FF- All my life Sugarcult- Hate every beautiful day The Used- Soundeffects and overdramatics All american rejects- Swing Swing FOB- Dance dance B4S- Almost MCR- I never told you what I do 4 a living קליפים- אין לי כח לחשוב P: (שאתם הכי אוהבים) ו5 ה: מאכלים - המבורגר, פיצה, סיני, סנדוויץ', בורקס משקאות - קולה, תפוזים, פטל, לימונדה וכו' חיות- כל החיות חוץ מג'וקים וצבע אחד. כחול. (שאתם הכי אוהבים) [זה מקומונת דה יוזד נכון?]

sap sapir

New member
מואה

תרשמו את 10 ה: להקות: מקפליי, באסטד, גרין דיי, דסטניז צ'יילד, בקסטריט בוייז ואין לי עוד שירים:והשירים של מקפליי because of you, i'll be ok,wake up,all about us קליפים: That Girl, you've got a friend... (שאתם הכי אוהבים) ו5 ה: מאכלים: בורגר פיצה סוכריות על מקל שוקולדים ולחם שום משקאות קולה ענבים מנגו מים ופנטה חיות: כלב דולפין חתול אוגר וארנב וצבע אחד. כחול (שאתם הכי אוהבים)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

תרשמו את 10 ה: להקות HIM Blue McFly Nickelback The Rasmus Mariah Carey Sonata Arctica Guns N' Roses Bon Jovi Stevie Wonder שירים HIM - Sweet Pandemonium Blue - When Summer's Gone McFly - Too Close For Comfort Mariah Carey - My All The Rasmus - Keep Your Heart Broken Bon Jovi - Thank You For Lovin' Me Guns N' Roses - Don't Cry Nickelback - Savin' Me תבלינים - המלחיץ Goo Goo Dolls - Iris קליפים Blue - Curtain Falls HIM - Killing Loneliness HIM - The Funeral of Hearts Nightwish - Nemo Nickelback - Photograph Feeder - Feeling a Moment Goo Goo Dolls - Iris Busted - Year 3000 Bon Jovi - Have a Nice Day Guns N' Roses - Don't Cry ו5 ה: מאכלים פירה ספגטי אבוקדו ממולאים פשטידת תירס משקאות קפה וודקה שוקו מים מיץ פטל חיות ג'ירפה חתול אריה צב טווס צבע אחד כתום

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif

פשוט אחד השירים הכי טובים שיצאו אי פעם
!

Rowdy Girl

New member
בעעעעעעע מי אוהב אותך?../images/Emo5.gif

אני!
אני!
אני!
אבל תלהקה אנלא מכירה ממש ככה ש....

OMFGGGGGGGGGG../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo80.gif

אמרתי לך שאת שולטתתתתתתתת!|סגידה|
אז תפסיקי להתווכח!
איזו להקה שולטתתתתתתת!
צריכים כבר לפתוח להם פורום!
|סגידהההההההה|

זהו שיש לי בעיה קטנה...../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo80.gif

משום מה אני לא מצליחה להוסיף תגובות!!!!11
תפוזונות!!!!
אוף נוווו בלעכסססס!
@#%@!$^%^&@!#& ואת יותר שולטת!

למעלה