אין מצב שאני מגיעה בתאריך הזה....
D dans girl New member 27/6/05 #1 ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif אין מצב שאני מגיעה בתאריך הזה....
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif אין מצב שאני מגיעה בתאריך הזה....
D dans girl New member 27/6/05 #1 ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif
• •ExtraordinarY GirL• New member 27/6/05 #12 אוף אני לא יכולה בשום תאריך ../images/Emo80.gif כי יש לי קורס מסריח בהיסטוריה כמעט כל החופש, עד ה-20 באוגוסט בעעע אז אני לא יכולה עד ה-20 באוגוסט בכלל כי זה כל יום.... ואם הייתי יכולה להבריז יום אחד הייתי מבריזה אבל אני לא יכולה! אוףףףף בעעע
אוף אני לא יכולה בשום תאריך ../images/Emo80.gif כי יש לי קורס מסריח בהיסטוריה כמעט כל החופש, עד ה-20 באוגוסט בעעע אז אני לא יכולה עד ה-20 באוגוסט בכלל כי זה כל יום.... ואם הייתי יכולה להבריז יום אחד הייתי מבריזה אבל אני לא יכולה! אוףףףף בעעע
• •ExtraordinarY GirL• New member 27/6/05 #19 הוא לצערי הרב מאוד כל יום!../images/Emo10.gif ../images/Emo80.gif זה ממש הרס לי את כל החופש! בעעע אני גם לא נוסעת עם חברות שלי לאילת בגלל זה.... ואני חייבת ללכת לזה כי אם לא לא תיהיה לי בגרות בהיסטוריה....
הוא לצערי הרב מאוד כל יום!../images/Emo10.gif ../images/Emo80.gif זה ממש הרס לי את כל החופש! בעעע אני גם לא נוסעת עם חברות שלי לאילת בגלל זה.... ואני חייבת ללכת לזה כי אם לא לא תיהיה לי בגרות בהיסטוריה....
M McFLY freak New member 28/6/05 #28 ..... לי יש בעיה עם התאריכים מ- 5.7 עד ל- 10.7 אז יש מצב שאפשר לעשות אחרי כי אני מתה לבוא.... ??
L loner in love New member 29/6/05 #34 אנלאדעת נראה מה המצב אני לא רוצה לעשות יותר מידי מאוחר כי יש לנו חבילה שצריכה להגיע לאנגליה עד ה17 וגם צריך להכין אותה...
אנלאדעת נראה מה המצב אני לא רוצה לעשות יותר מידי מאוחר כי יש לנו חבילה שצריכה להגיע לאנגליה עד ה17 וגם צריך להכין אותה...