או יותר טוב..
R Rachel47 New member 3/8/05 #20 יש ליייייייייייי ../images/Emo15.gif כריסטיאן: אוקה זה מין משו גדול כזה עם שערות...אמממ אתה יודע מה עושים עם זה שון: לא, לא ממש
יש ליייייייייייי ../images/Emo15.gif כריסטיאן: אוקה זה מין משו גדול כזה עם שערות...אמממ אתה יודע מה עושים עם זה שון: לא, לא ממש
ק קטרפי New member 3/8/05 #23 חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif שון: נו באמת כריסטיאן, אתה חייב להתחיל עם כול פציינטית¿ כריסטיאן: טוב איתה לא ניראה לי שאני יתחיל, זה יהיה כמו לקרוא ספר אחרי שהצצת על הסוף (נוט רילי פאני פשוט הייתי חייב, תודה לפטריק על הרעיון!)
חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif שון: נו באמת כריסטיאן, אתה חייב להתחיל עם כול פציינטית¿ כריסטיאן: טוב איתה לא ניראה לי שאני יתחיל, זה יהיה כמו לקרוא ספר אחרי שהצצת על הסוף (נוט רילי פאני פשוט הייתי חייב, תודה לפטריק על הרעיון!)
מ מישמיש כתומה New member 4/8/05 #25 הם אומרים- "אהה, אז לזה התכוון דודי לוי כשהוא אומר שהוא רוצה לעשות לה בן, או בת או.. משהו"... בעעעעעעעע, ולא ממש מצחיק, אבל ניסיתי
הם אומרים- "אהה, אז לזה התכוון דודי לוי כשהוא אומר שהוא רוצה לעשות לה בן, או בת או.. משהו"... בעעעעעעעע, ולא ממש מצחיק, אבל ניסיתי