אתם חושבים שהשרשור הזה יתקפל מתישהו הצביעו והשפיעו.
א ארץ השמש New member 23/8/05 #40 ../images/Emo12.gif אצלי הוא כבר מופיע מקופל (הוא התקפל מתגובה מס' 36), זה רק אצלי ?
F f10 New member 23/8/05 #41 אני ביטלתי את הקיפול אז אני לא יודע אם הוא מקופל. אבל בכל מקרה, הרגע תרמתי עוד לקיפולו (אם הוא לא היה מקופל).
אני ביטלתי את הקיפול אז אני לא יודע אם הוא מקופל. אבל בכל מקרה, הרגע תרמתי עוד לקיפולו (אם הוא לא היה מקופל).
א ארץ השמש New member 23/8/05 #42 אהה וואלה שכחתי שיש אופציה כזאת בכלל, אבל זה לגמרי מעצבן שזה לא מתקפל, יש יותר מידי הודעות מול העיניים.
אהה וואלה שכחתי שיש אופציה כזאת בכלל, אבל זה לגמרי מעצבן שזה לא מתקפל, יש יותר מידי הודעות מול העיניים.
א ארץ השמש New member 23/8/05 #45 אני יודעת פשוט כבר מלא זמן לא התעסקתי ב"אפשרות צפיה", אני זוכרת שרק התחלתי לכתוב בתפוז אז עשיתי כל מיני נסיונות עם זה, אבל מאז כבר החלפתי מחשב וכאלה אז זה כבר השתנה להגדרות אוטמטיות ובכלל שכחתי שהאופציה הזאת קיימת.
אני יודעת פשוט כבר מלא זמן לא התעסקתי ב"אפשרות צפיה", אני זוכרת שרק התחלתי לכתוב בתפוז אז עשיתי כל מיני נסיונות עם זה, אבל מאז כבר החלפתי מחשב וכאלה אז זה כבר השתנה להגדרות אוטמטיות ובכלל שכחתי שהאופציה הזאת קיימת.