בונא,לא נתת לי לראות ת'פרק! כל 5 שניות כשאת רואה את בון את כזה:"איזה חתיך! איזה חתיך!"...... ועם שאנון..איך לקחת ברצינות שאחריי שאמרת שהיית רוצה להיות במקום שאנון,אז שאלתי אותך אם את רוצה להיות זונה? שאנון היא זונה! את לא! תפסיקי כבר להימשך לקופים! איך את עושה את זה לבן שלי?!
אה נכון....הקוף מת ונולד התינוק... ג'ני,הייתי מכניסה לך מוצץ לפה אם זה מה שהיה מונע ממך לספר לי! תגידי תודה שלא סיפרתי לך עד הסוף,ששאנון לא באמת נטרפה,למרות שכולנו רצינו שכן...ואמרתי לך שלוק רק סימם אותו,טוב?! ועכשיו ככה,זה לא דאנקן נראה לי שרצח את לילי...בהתחלה חשבתי שכן,אבל אז הוא היה הורג היום את מג.... אני חושבת שזה היה לוגאן.... ללילי היה מן מכה ממש ממש חזקה,גדולה ונוראית בראש-מצח... יכול להיות שעשתה עניינים עם לוגאן,גילתה את המצלמה או משהו,וקיבלה מכה מהמאוורר שעל התקרה? וורוניקה תמצא את הקלטת שצילמה את זה... רק שפאק למה יש ללוגאן את זה,הוא אוהב לראות את עצמו עושה את זה??? איזה לחיים יש לו,פשוט לצפות אותם!
........ אבל שחר אני בכיוון?ודאנקן,אל תוריד ת'זקן!!!!! הם אחים!ורוניקה מיליונרית!לא רוצה.. היא הפעם של קית',לא של קיין!בעעעעעעעעעעעעעעע (מתנצלת מראש על עוגמת הנפש שנגרמה לרוב הצופים והקוראים,אלה נכנסה למתקפת המארס,ונכנסה לאובססיה רצינית,אנא סילחו לה
איזה זיין,גם מצליף בו בחגורה!!!!!!!!! אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע... רגע,למה גילית לי?! למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה?! ואם כבר,לא לגלות יותר,חוץ מכמה פםרקים יש בבקשה?
איך את אומרת על תינוק ככה?! אפילו מסידרה?! אז בסדר,הקוף הפרימטיב שלך הלך... אני עדיין כועסת עלייך! שנים את אומרת לי:"אלה,את מסכימה שאני אתחתן עם דאגי? אלה,את מסכימה שאני אצא עם הבן שלך?אלהה!!!!!!!"......... בכל ג'ני,תגידי לבנדוד שלך סליחה שהראתי את התנהגותי הצפונבונית כשאמרתי שאשדוד זה חור... פשוט כעסתי על הקניון....והכללתי גם את אשדוד.....
אין הם פשוט 3 בנים כל כך חמודים!!!!! איילין לא דיברנו על דינו (סטיב) כבר כשדיברנו על 'מסיבת פיג'מות'? אפילו שמתי תמונה שלו בתמונת השבוע.. אני מתה על זה שהם מדברים למצלמה.. חבל שזה נמשך רק עונה אחת..