היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo182.gif

דרור אשכנזי, עורך הסדרה המצליחה "השמינייה" יגיע לפורום הערב ב-19:30 וישיב לשאלות הגולשים. היכנסו לשרשור בפורום השמיניה ושרשרו לו שאלות כבר עכשיו
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית יתארחו בפורום התוכנית פרופסור חוה טבנקין - מנהלת המחלקה לרפואת משפחה, מרכז רפואי העמק ופרופסור אליק אבירם -מנהל מדעי, המכון הלאומי לחקר שירותי הבריאות
בימים 18-19-20 במהלך חוה"מ סוכות ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD גיל מאור, דוקטורנט בתחום הקרימינולוגיה, אשר אובחן כבעל הפרעות קשב ודיסלקציה. מאור עוסק באפיונים של ילדים, נערים ומבוגרים עם הפרעות קשב ולקויות למידה, תוך התמקדות בעזרה בשילובם במסגרות החברתיות, הלימודיות והתפקודיות. שרשור השאלות כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם עוד היום
תחרות הצופן בפורום מיץ תפוזים: פענחו את צופן חידות סוכות בעזרת המקרא המצורף בפורום ותוכלו לזכות בדיסק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=944&msgid=63782938
אתגר חדש בפורום עיבוד דיגיטלי D35 התוכלו להפוך את האיש בן ה-34 בתמונה לבן 74? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1342&msgid=63701701

OferKkK

New member
נצל"ש שאלה על פרק 33 ../images/Emo3.gif

פרק 33 הוא פילר? לא'ידע,אני לא מבין איך קאנונג'י (הבחור עם ה"בואהאהאה") קשור לעליה X__x ורוב הפרק הוא סתם קטעים מצחיקים P: סתם בא לי לדעת עם הוא פילר או לא....

OferKkK

New member
זה היה הפרק הכי מיותר ומפגר

שהיה בסדרה ">__> כול הפרק רק רצו להפוך לרד
מי שלא הגיע-תדלגו X__X

Sheiz

New member
פרק 33 ו-50

מיותרים אבל תראו ^^ כדי לא להרוס את הרצף P:

Jifannit

New member
פגשתי את אור! פגשתי את אור!

חע על כולכם
וגם את קיעריט. וגם את אנבי. ואת מאיה. ואת רעות. ואת אפרתע. ואת אתי. ועוד מלאמלא ^_______^ והיה כיףכיףכיף היום ^_________^ ורק עכשיו הודיעו לי שהטיול סוכות נדחה, אז מחר אני מתבטלת בבית, ואם היו מודיעים מוקדם הייתי באה גם מחר >: קיצר, אני אוהבת אתכם אנשים ואנשות.

JeeChan

New member
פגשתי נעמה פגשתי נעמה DDD:

והיה כל כך כיף D: ואני אפגוש נעמה גם ביום ראשון DDDDDDDDDD:

coral chan

New member
את..את..בסוף היית? O___O

למה לא ידעתי? ;; ראיתי רק את אור צ'אן,ואממ..שמעתי אנשות צורחות קיארית אבל לא הצלחתי לזהות,וגם ראיתי את קיפי,וכמובן את אתי ^^

Fay Wood

New member
נהמעע *____* ../images/Emo168.gif

OMFG~
כוסע *-* נו, בואי גם מחר, עילגת =[

Jifannit

New member
XDDDD כוסע עלאק XD

ראית את אנבי ואת ליעט?
הן קוסיוט *-* וגם את אהובתי :) אישתי ה... *הולכת לספור* השלישית :)

למעלה