היום בתפוז אנשים

Sheiz

New member
לא הרגת אותנו בסוף ^_^

וההלוויה אמורה להיות היום ^_^

Envious

New member
אורושקההה T.T

אתה יכול לעשות משהו בנוגע לשרשור תמונות ? @.@ הוא פשוט תוקע לי את כל הפורום =[ אפילו שכל הכבוד על ההשקעה @@

JeeChan

New member
ברור אנבי צ'אן *_* =]

אבל איזה משרשורי התמונות ?, כי יש כמה S: ותודה על הכינוי החמוד DDD:

Envious

New member
XD אורושקה *.*

אממ לא משנה כבר, הוא בכל מקרה ירד למטה 3:

KiaritChan

New member
נצל"ש - ראיתי את פרק 31.והרי המסקנו

ת ._.;: [ראיתי פעם שניה.כי בפעם הקודמת שראיתי..הכתוביות לא באו בזמן,וגם לא הדיבור של הדמויות XD..] 1. אני חוזרת בי. רוקיה צריכה להיות עם רנג'י ._.; הם כאלה חמודים!^_^; ולמרות שהיא לא רואה בו יותר מאח,הוא פאקינג מת עליה.והם יכולים להיות זוג יפה אם היא תיתן לזה צ'אנס ;;.. 2.עד עכשיו זה הקרב הכי טוב שהיה בסדרה ;;..גו רנג'י ואיצ'יגו! ^_^ 3.אורוהארה מעצבן ><;. אני שונאתותו. וגם ת'כובע שלו.פיכס >< וסתם שאלה לסוף.הילדים האלה שהופיעו בפרק,אלה רוקיה ורנג'י כילדים?O_O; הם כ"כ חמודים! ^_^ טוב.בערך..רנג'י לאהיה משו כילד XD.. אבל רוקיה..*__*

Hinamori

New member
1. ננ"ד !!!1 O:

סוףסוף מישהי תומכת בשיפ הזה חוץ ממני ! *חיבוק* 2. נכון ^_^ אבל יש קרבות יותר טובים אחריזה [52-53 !!!1 תגיעי לשם כבר ס.ס] 3. גם נכון >>;;;;;;; כן, אלה הם ^___^

Neon taichou

New member
עוד לא ראית פרק 32?! הם כאלה חמודים

כן, זה הם. D: ואיך אפשר לשנוא את קיסוקה-צ'אן?! הוא מגניבבב 3> ונסגד! ועם כובע סקסי!

KiaritChan

New member
XD טוב,זאתאני <<

ישלי מן הרגל כזה לאהוב\לשנוא דמויות שאחרים מרגישים אליה ההפך >>.. ו..ו..מה אני אעשה שרק עכשיו נזכרתי להמשיך ת'סדרה ;; אני שונאת להתחיל סדרות חדשות ולהיות במתח עד שצאו פרקים חדשים,בגללזה חיכיתי קצת ^^;..

ThePiper

New member
זה כמו...

שאני לא משוגעת על רוקיה ויורויצ'י, אבל אוהבת את אוריהימה ומטסומוטו D: אבל אני חושבת שקיסוקה הוא הדמות האהובה עליי בבליץ', לפחות אחת מהאהובות ^_^ אל תדאגי קיארה! יבוא יום ותכירי בגאוניותו (או שתשנאי אותו עוד יותר ^^")

Fay Wood

New member
אבלבל.. אורהרה חאמוד.. ../images/Emo168.gif

הוא כאזה מפגר XD והכובע שלו בהחלט די תקוע ._. אבל הוא עדיין חאמוד ;;

למעלה