היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo184.gif

ב 18:00, מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית, תתארח בפורום התוכנית עדינה מרקס - יו"ר האגודה לזכויות החולה. אשר תענה לשאלות הגולשים בנושא זכויות החולה ואתיקה רפואית. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום התכנית
ב 20:00 פורום האטריק יארח את מאמן הנבחרת הצעירה של המשחק, קינגביל, אשר עשה היסטוריה ונבחר למאמן הנבחרת מאחת הליגות הנמוכות ביותר במשחק, בניגוד למאמנים קודמים. אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור כבר עכשיו. ובבלוג TV: http://www.tapuz.co.il
אליענה בקייר ואורון דהן, שקורעים את הרחבה בתכנית רוקדים עם כוכבים יתארחו הערב ב-20:00 ב-Blog TV ויענו לשאלות הגולשים! שאלות ניתן לשרשר להם כבר מעכשיו בפורום רוקדים עם כוכבים
אוולין הגואל, הלא היא ברוריה מפיק אפ תתארח הערב ב-22:30 ב-Blog TV ותענה לשאלות הגולשים עם המון ג'וי והאפינס. שרשרו לה שאלות בפורום פיק אפ כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1308&msgid=66727448 ועוד, תרומה לקהילה:
ביום ג' 3.1.06 בשעה 21:00 יערך ערב התרמה מיוחד בבית יד לבנים ברעננה (רח' אחוזה 147) למען "אחת מאתנו"(ע"ר), תחנה לטיפול בנפגעי אלימות מינית. בערב יופיע דניאל סלומון, מלחין השנה של אקו"ם לשנת 2002, פסנתרן, קלידן וזמר במבחר משיריו לרכישת כרטיסים יש להתקשר - 03-9157576 http://www.oous.org

Rowdy Girl

New member
נצל''ש../images/Emo3.gif

גמאני נוטשת
אני נוסעת מחר אחרי בצפר ואני אחזור ביום ראשון
יש כאן מישי שגרה בנתניה?
אההה ועוד משו! ב22 לדצמבר אני טסה ללונדון!
למישהי יש בקשות??

Hip Hop star

New member
תהני!../images/Emo24.gif

הבקשה שלי שתשמרי על עצמך ותחזרי אלינו בשלום!ותוכלי לספר לנו דברים!

Love Bem

New member
תהני (גם אני נוטשת!)

אני נוסעת יום ראשון (4/12) עד יום ראשון (11/12)
אני נוסעת לרוסיה לקחת תעודת זהות
ואז לטיול יום הולדת שאני לא יודעת אליו כלום
חחח...דודה שלי אמה ביקשה להיות קצת במקומי היא רוצה לראות מה זה פורום! אז היא תהיה פה מידי פעם חחח... אתם יודעים מה קיבלתי? קיבלתי 4 שרשראות של HIM חולצה של HIM נעליים של HIM חולצה של גריין דיי ואנס 2 אול סטאר דיסק של HIM דיסק של McR ודיסק של גריין דיי! חולצה של בלינד ועוד חולצה לא קשורה סקייט הלכתי וקניתי מלאה בגדים גותיים חחח..מערכת חדשה אוזניות מלאה בלונים ועוד דברים יפים

D4Ever

New member
יאאאא

אני כל כך מקנאה!!!!!! יש מצב את מעלה תמונות????

Love Bem

New member
כן גם אמרתי לקומונה של HIM

אני יבקש מחברה תמצלמה ואני יעלה גם תמונות שלי!

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| ביי ביי ../images/Emo10.gif

תהני!!!!
נמ.. אם תוכלי לארגן חטיפה של לי ראיין זה יהיה נחמד

Love Bem

New member
ניראה../images/Emo123.gif

אני ישים אותו בתוך קופסה הם חבילה של קרמבו מוקה בתקווה שהוא לא היה רעב ויגמור לך תקרמבו! וישלח לך! ואז שהוא יגיע אליך תבצעי בו מעשים מגונים

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| טוב עכשיו ברצינות

אז את חוטפת אותו?
באלך סתם לארגן לי ילד ממנו או משו? |ריר| אם כבר, מה אם איזה שלישייה? רביעייה? חמישיה? שישייה? נתפשר על שביעייה? סתם להביא אותו גם יספיק
תהני שקסית

Love Bem

New member
אבל הוא ברוסיה?

חחחחח.... אני יבא לך אותו גם עם אני יהרוג את השומרים השמנים שלו!

Love Bem

New member
אגב תחזור הכי מהר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............ אוהבת אותך מתי תחזרי?

Love Bem

New member
באונה../images/Emo46.gif

עם לאבא שלך לא היה כסף אני יטוס לשם ירביץ לו יקח לו את כול הכסף ויחזור! וגם עם היה לו אני יעשה את זה!

למעלה