היום בתפוז אנשים

Love Bem

New member
נמנמ...בעצם אין לי כסף../images/Emo122.gif

אז תשארי שמה לאף אחד זה לא מפריע נכון?

M c F l y

New member
קורלי ../images/Emo99.gif

שתהיה לך נסיעה נעימה נתגעגע
ואני רוצה שתקני לי דאגי
סתם אני רק רוצה לראותותך זאת תהיה מתנה מעולה
לאביא

sap sapir

New member
כיף לךךךךךךךך

תהני!!!!!!!! וכיף לך שאת נוסעת ללנודון גם אני רוצה
וכן יש בקשה קחי אותי במזוודה בבקשה!! למרות שאני קלסטרופובית

cami love benja

New member
=0=0=0

איזה כיף לך !!!!!!!!!!! גמני רוצה לונדון ! ואת עוד טסה ביומולדת שלי !
תהני !
ואם את פוגשת את טום..תמסרי לו ד"ש

Rowdy Girl

New member
אז אני אקנה לך מתנה ליומולדת../images/Emo140.gif

חיחי
אה... ואני אמסור לו ד''ש

loner in love

New member
ייייייאאאאאאאאאאאאא

תהני המון!!!
ובלונדון בכלל.... אפשר לבוא איתך?! במזוודה... אני קטנה! ברור שיש בקשות

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifתהני והבקשה שלי- תצלמי המון../images/Emo70.gif

Love Bem

New member
../images/Emo99.gifוואו אלה הם אלופים../images/Emo99.gif

הראשון יותר מצחיק אבל שניהם מאוד טובים!

עם כבר מדברים על נטישות ....אז...

גם אני ינתוש אותכם!! ב27.28.29 שלושה ימים!!!!!!!!!!!!! לים המלח או נתניה לאחד מהם... קיצר... יש עוד מלא זמן.... וקיצר אני פה בנתיים וקיצר... אמ.... מרשמלו אל תאגי את תישרדי פה בילעדיי... (עם אתמול הצלחת לישרוד אז גם בשלושה הימים האלה תצליחי) ומוררר תעדכני אותי... ועוד משו .... אני אוהבת אות כולכם!!!!!! קיצר כל מי שצריך לדבר איתי ורוצה לדבר איתי או לא.. שידבר... טוב אוהבת אותכם ביוק'ש!!

shircherry

New member
כבר מתגעגעת!!!!

א. אני לא מאמינה שגם פה את קוראת לי מרשמלו! ב. תהניייייייי בובה!!!!!! חולה עלייך! אל תדאגי אני אשרוד. ואני אשמור את כל השיחות אם יהיו (את יודעת של מי *נא לא לאזכר פה את שמו*) ואז אשלח לך!!!!!!!!! תהניייייייייייי אבל מי יעיר אותי בבוקר???????????????????????????

אל תאגי!

1. כן מה לעשות!!!!!!! 2. תודעעעעעע גם את תהני פה בילעדיי וחסר לך עם לא תישמרי !!!! 3. חנוכה! חופש... לא צריך להעיר אותך את יכולה לישון!!! אלה עם כן את רוצה לקום לי באיזה 7 ומשו או 6 ומשו בבוקר?! ועם כן אני ישלח אלייך את המאפיה ! הם כבר ידאגו איך שהוא שאת תקומי חחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווו אני מיתגעגעת אלייך כבר!!!!!!!!

למעלה