טוב הנה מה שהיה../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif
עשו לנו באמת טקס בהפסקה לא היה חובה ללכת וכל החברות שלי לא הלכו כמעט נגררתי אחריהן ולא הלכתי גם אבל אז החלטתי שזה טקס חשוב ולא עניין חברתי|גאה בעצמי| הגעתי לאודיטוריום על תחילת ההפסקה הרכזת שכבה אמרה לכל מי שהגיע להזדרז ולהיכנס ישבתי די מאחורה כל מי שהגיע קצת אחרי שהתחילה ההפסקה לא נתנו לו להיכנס
ובגלל שזה בית ספר ענק ואי אפשר להגיע כל כך מהר מבניין לבניין המון ילדים איחרו ולא נכנסו (למזלי הייתי באותו בניין בקומה למעלה אז הספקתי) כל הטקס היה כמה קטעים עלובים שאיזה 10 בנות מהשכבה הקריאו (אנחנו כמעט 400!) והיה גם קטע אחד ששרו ואחד שרקדו
היה ממש טקס עלוב
אחרי זה מישהי מהם אמרה שהיה לה ממש חשוב שיעשו לנו טקס ובגלל זה הן לקחו את זה לידיים ושהיא מאוד שמחה שבאנו ואז הרכזת אמרה שהיא לא חשבה שיבואו כל כך הרבה ושהגיעו יותר מחצי שכבה ורק שתדעו שהיו שם הרבה הרבה פחות נראה לי שהיינו פחות מ-100 ילדים
אחרי זה כשיצאנו שאלתי מישהי שהייתה פעם חברה טובה שלי ושהיא השתתפה למה לא רצו לעשות לנו ומה היא אמרה לי?
לא רצו שנפסיד שיעורWTF כאילו טקס זיכרון לרבין זה לא חשוב ורק עוד שיעור אחד משנה להם?!
פשוט ביזיון מה שהלך שם אחרי זה היה לכיתה שלי מתמטיקה
אז הלכתי לספרייה לעשות שיעורים לבר אילן ואני נמאצת שמה עם עוד 3 בנים סופר חנונים
שהייתי בטוחה שהם יבואו לטקס אז שאלתי אותם למה הם לא באו אחד עושה לי תנועה עם הראש ונראה לי שהוא אמר שהוא לא רצה לא בדיוק שמעתי
השני אמר שהוא הלך אבל כבר התחילו והוא לא יכל להיכנס
נכון יש לי בית ספר דפוק???