היום בתפוז אנשים

../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אבל איזה מנייקים בבית ספר שלי
עשו טקס לתיכון ולכיתות ז' ורק לח' וט' לא עשו (אני בט') קיצר כתבו לנו באתר של הבית ספר שאם אנחנו רוצים אנחנו יכולים לבוא להדליק שמה נר זיכרון תודה רבה באמת...
ואז מלא ילדים התעצבנו עליהם אז אמרו לנו בשיעור האחרון שיעשו לנו (נראה לי מחר) טקס קצר בהפסקה...

מזה השטויות האלה../images/Emo110.gif

למדתם רגיל?? מזה צריך להיותת..מילא לא היו עושים לכל הבציפר [שגם זה לא נראלי..] אבל לעשות לכל הבציפר חוץ מלכם וח'? מזה הדבר הזה?? אני הייתי מתלוננת, ולא רק לדבר עם המורים ושיגידו שיעשו לכם בהפסקה, אלא כמו שעשו לכל הבציפר אז גם לכם.למה מה קרה? הם יותר טובים מכם? מזה הדבר הזה? למה הם עשו את זה בכלל??

חלק התלוננו ודיברו עם המנהל../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

(ולדבר עם המנהל זה בלגאן כי יש לנו בית ספר ענק!!) אני לא הלכתי אבל יש כאלה שכן בגלל זה יעשו לנו משהו בהפסקה סתם דפוקים
אבל זה לא נכון שעדיף לא לעשות לאף אחד צריך לעשות לכמה שיותר אנשים

ברור../images/Emo110.gif

אבל מזה הדבר הזה לעשות לכל הבציפר חוץ מלכם?? זה ממש לא פייר. למה לא עשו לכםם??

../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בטח יסבירו לנו כשיאלתרו לנו את הטקס מתי שזה לא יהיה יכול להיות שלא עשו בגלל שיש יותר מדי ילדים ולא רצו לעשות את אותו טקס כל כך הרבה פעמים
יש בכל שכבה 12-13 כיתות....
יש לי מחר מבחן בספרות (ואני שונאת ספרות) תחזיקי לי אצבעות

ToXic BoY17

New member
בהצלחה../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

יוו איזה רעים...מזה לא עשו לך טקס
אני הייתי בטקס של הביצפר שלי לשעבר. היה מרגש...וגם ראיתי את אח שלי וידידות שלי מ-י"ב ואת המורות והמנהל לשעבר...נוסטלגיה

תודה מאמי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני לא רוצה לזכור את אלישבע
אבל רוב המורות שלי דווקא בסדר
חמודות כאלה

../images/Emo9.gifקיבלתי בלשון 94../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

יכולתי לקבל 98 אבל בגלל שהמורה שלנו לא באה כבר כמעט חודש היה לנו גם במבחן מורה מחליף והוא אמר שהוא מורה ללשון ושלא יכול להיות 2 מושאים ברצף כמעט לכל הכיתה ירדו על זה נקודות

ToXic BoY17

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

פעם אחרונה שקיבלתי ציון בלשון הייתה בבגרות בכיתה י'...

חחחחח התחלנו השנה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רק שיש לי מורה סנילית... היא לא זוכרת מה היא אומרת היה כתוב לנו בלוח מבחנים שהמבחן ביום שלישי והמורה שלנו אמרה שני אז ביום ראשון מישהי מהכיתה שלי הלכה לשאול אותה והיא אמרה שהמבחן ביום שני אחרי הצהרים מישהי אחרת התקשרה אליה והיא אמרה לה שהיא לא זוכרת את הראשונה ושאין לה מושג מאיזה כיתה אנחנו היא גם שברה את היד וכבר כמעט חודש לא באה לשיעורים שלנו אבל לכיתות י היא כן באה מה הסבירו לנו? היא יכולה לכתוב כי היא שמאלית אז אין לה בעיה ללמד כל הבעיה שלה זה לנהוג בשביל י' היא באה כי יש להם בגרות השנה ואנחנו יכולים להסתדר יופי טופי זה מאוד הגיוני רק שאם כבר באת לבית ספר בשביל י' כבר נסעת עד לשמה ואת תצטרכי לחזור למה לא להישאר גם לשיעור שלנו? יוצאות לי חרישות היום....

טוב הנה מה שהיה../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

עשו לנו באמת טקס בהפסקה לא היה חובה ללכת וכל החברות שלי לא הלכו כמעט נגררתי אחריהן ולא הלכתי גם אבל אז החלטתי שזה טקס חשוב ולא עניין חברתי|גאה בעצמי| הגעתי לאודיטוריום על תחילת ההפסקה הרכזת שכבה אמרה לכל מי שהגיע להזדרז ולהיכנס ישבתי די מאחורה כל מי שהגיע קצת אחרי שהתחילה ההפסקה לא נתנו לו להיכנס
ובגלל שזה בית ספר ענק ואי אפשר להגיע כל כך מהר מבניין לבניין המון ילדים איחרו ולא נכנסו (למזלי הייתי באותו בניין בקומה למעלה אז הספקתי) כל הטקס היה כמה קטעים עלובים שאיזה 10 בנות מהשכבה הקריאו (אנחנו כמעט 400!) והיה גם קטע אחד ששרו ואחד שרקדו היה ממש טקס עלוב
אחרי זה מישהי מהם אמרה שהיה לה ממש חשוב שיעשו לנו טקס ובגלל זה הן לקחו את זה לידיים ושהיא מאוד שמחה שבאנו ואז הרכזת אמרה שהיא לא חשבה שיבואו כל כך הרבה ושהגיעו יותר מחצי שכבה ורק שתדעו שהיו שם הרבה הרבה פחות נראה לי שהיינו פחות מ-100 ילדים
אחרי זה כשיצאנו שאלתי מישהי שהייתה פעם חברה טובה שלי ושהיא השתתפה למה לא רצו לעשות לנו ומה היא אמרה לי? לא רצו שנפסיד שיעורWTF כאילו טקס זיכרון לרבין זה לא חשוב ורק עוד שיעור אחד משנה להם?! פשוט ביזיון מה שהלך שם אחרי זה היה לכיתה שלי מתמטיקה
אז הלכתי לספרייה לעשות שיעורים לבר אילן ואני נמאצת שמה עם עוד 3 בנים סופר חנונים
שהייתי בטוחה שהם יבואו לטקס אז שאלתי אותם למה הם לא באו אחד עושה לי תנועה עם הראש ונראה לי שהוא אמר שהוא לא רצה לא בדיוק שמעתי
השני אמר שהוא הלך אבל כבר התחילו והוא לא יכל להיכנס
נכון יש לי בית ספר דפוק???

**נמצאת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אם למישהו יש כוח לקרוא את הכל... יש לי עוד מה לכתוב אבל זה כבר ככה ארוך

אאה ו...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ראיתי את המקום שאמרו לנו שמי שרוצה יכול להדליק נר זיכרון היו שם משהו בין 5 ל-10 נרות סתם על הרצפה בקצה של המבואה... איזה אנשים דפוקים! אפילו בריסטול לא שמו מתחת סתם כמה נרות שכבר כבו זרוקים על הרצפה בקצה של המעבר! כל כך עצבנו אותי!! גם חברה שלי אמרה שכשהדליקו אתמול אז לא היו להם גפרורים והרכזת אמרה להם להדליק מהנר הראשון זה יותר מדי כסף לקנות חבילת גפרורים?? וזה נחשב בית ספר ממש טוב הם קיבלו השנה פרס על חינוך והמנהל שלנו כל הזמן הולך להרצות למנהלים ומורים אחרים

למעלה