היום בתפוז אנשים

DesertRose7

New member
את צוחקת עלי?

זה לא ג'ינג'י.. זה חום!! זה הצבא של דני לאורך כל התקופה שלו במקפליי.. זה פשוט התאורה של הצילומים שאולי משלה אותך שזה יותר כתום. עד לפני מקפליי הוא היה בלונדיני (אחרי שצבע על הצבע המקורי שלו- חום) וכשמקפליי פרצו הוא היה חום עם פסים בלונדיניים ואחר כך הכל לחום. זה הכל. אם יש משהו שאני ידועת זה מקפליי.

bustedit

New member
אבל בתמונות שהוא היה

קטן (הכוונה לממש קטן, תינוק) הוא היה ג'ינג'י! ואל תתווכחו

DesertRose7

New member
תראי לי..

כי אני ראיתי חום זה שיש לו נמשים לא אומר שהוא ג'ינג'י.. יש הרבה כאלה

loner in love

New member
בעיקרון

התמונת ילדות ה"מפורסמת שלו" כשראיינו אותם לאיזה עיתון והראו אחד לשני את התמונות טום אמר לו dude you're ginger! ודני אמר erggg i know!!

DesertRose7

New member
וואלה?!

זהו רציתי לשאול אם אולי דיברו על זה באיזה ראיון אולי. אבל אם את אומרת שזה ככה..זה כבר משהו אחר, כי מה שהראו לי עד עכישו זה תמונות עם שיער חום.

LeeR4Ever

New member
../images/Emo45.gif אני למשל

נולדתי בלונדינית , עכשיו משום מה ישלי שער חום
ונמשים

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

הלינק ארוך מדי תעתיקי ותדביקי http://groups.msn.com/_Secure/0RAD9AoAUwMuPImj6fVRqf0mv1qnrCkdiNtTDkgudxFIZmBjbt2ocl113ch!d8MLlL!aRCFg8ZnwtC*BcIm8EfBYisaHXKReUaKgkJ4w2G4M/youngdanny.JPG?dc=4675511495325711425

Hip Hop star

New member
חחחחחחחחחחחח

זה לא ג'ינג'י...רואים שזה מהאור..יצא יותר בהיר כאילו ג'ינג'י..יצא לו פה יותר חום בהיר...

Juicy Fruit1

New member
אמאא

איך הוא דומה לחבר שלי פה עזבו ת'שיער הפנים יאבאאאא :|:| וכן הוא היה ג'ינג'י :)) כרפעליו

lollipop1

New member
נמממ

אני מניחה שהייתה תקופה שהשיער החום שלו התבהר ונראה מעט ג'ינג'י :) לא נורא זה דני... מושלם בכל מצב! אל תייבשו ת'משחק, אני אמשיך! תמונה חורפית של דני!

L u L i1

New member
../images/Emo26.gif

זה טוב?=\ נמממממממ אני רוצה תמונה של טום וג'יימס (באסטד\סוד) יחד!

lollipop1

New member
כן זה סבבה אבל

חשבתיותר לכיוון... נמממ... יותר חורפי, למשל כובע צמר\ צעיף.. לא יודעת, אבל זה בסדר :) טנקס

Love Bem

New member
../images/Emo11.gif

שימו בבקשה תמונה של דאגי או של דאני לבד עם ג'ינס ובוקסר אני יודעת שזה בקשה גדולה אבל אני לא מוצאת אולי יש לכם?

למעלה