היום בתפוז אנשים

../images/Emo103.gifדיסקים חדשים../images/Emo99.gif

קיבלתי מאחי הגדול את פרל ג'אם הכפוווול LIVE/ACUSTIC כיףכיףכיף!! ומאחותי את הקספרים בהופעה ומאבאמא סבאסבתא דודים המוןןןן כסף שהולך להתבזבז על דיסקים מחרתיים!! יש המלצות למה לקנות? למרות שנראה לי שיש לי כבר כיוון.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifתתחדשי:]

אמ..קולדפליי? [אבל בטח יש לך את כולם לא?
] אז ג'יימס בלאנט אם את אוהבת

../images/Emo103.gifת'אמת, קולדפליי חסר לי רק

את X&Y
אבל אני לא יודעת אם לקנות אותו.... ג'יימס בלאנט. פיכס

תקני תקני תקני

*נו, אני לא משוחדת
* הממ אני קניתי אתמול את the best of U2, אחלה דיסק אני רק לא יודעת אם הוא בכיוון שלך.. הממ, oasis - what's the story morning glory דיסק מעולה.. וכמו שכבר אמרו לך אוקיי קומפיוטר גם טוב. לא עולים לי עוד שמות

../images/Emo103.gifלא יודעת, נראה לי פתאום

מוזר לקנות דיסק שאני מכירה בו את כל השירים:X אני רוצה משו לחדש, וקולדפליי זה לא בדיוק חידוש אצלי מאחר ואני שומעת אותם מכיתה ח' בערך
אואזיס- שוב, לא אוהבת אותם. בסט אוף יו2 נשמע לי טוב.... למרות שנראה לי שבסוף אני אלך על דרים ת'יאטר וזהו

kittycatbone

New member
הממ... ../images/Emo3.gif

אני רוצה טונות דיסקים של להקות וכאלה, אבל אני לא יודעת אם את אוהבת אותם גמכן או לא
בכל מקרה, אם את בכיוון של מיוז באמת, אז origin of symmetry ממש מעולה, וכמובן שגם showbiz ו absolution מאוד מומלצים!!^^ ואם גם בא לך רדיוהד, אז ok comuter ההיסטורי כמובן מומלץ.. ^^ או כל דיסק אחר שלהם אני מניחה...
בכל מקרה, תתחדשי!!!!!!!!!!!!! גם אני צריכה מלאי חדש של דיסקים
אני כל כך רוצה עוד דיסקים
ויש כל כך הרבה
אוף. גמאני רוצה לקבל כסף
אבל לא קיבלתי כסף מהמשפחה כבר איזה שנתיים-שלוש...
ואיך פרל ג'אם? אני מכירה תשיר jeremy שלהם, שממש ממש יפה
ואני זוכרת במסיבאפי כשהייתי שם לפני שזה התחיל, אז הדיג'יי השמיע איזה דיסק שלהם (זיהיתי אותם בגלל jeremyXD) וזה היה שירים מאוד יפים
אניוואי, את יכולה להמליץ לי על שירים שלהם?;;^^

../images/Emo103.gifמיוז יש לי את כולם.

חשבתי על רדיוהד... למרות שיש לאחותי את כולם. נראה לי. ופרל ג'אם- הם טובים. המלצות? Black Alive Once Thin Air Nothing As It Seems Cant Keep Down Dead Man I Am Mine תהני

kittycatbone

New member
תודה^^

ואם יש לאחותך רדיוהד, אז תצרבי אותם או משו ותקשיבי
סופר מומלץ כאילו
אניוואי, אני רואה שהביאו לך הרבה הצעות אחרות^^

תתחדשי../images/Emo13.gif

בעיקרון פסקולים זה הכי יפה לדעתי לא יודעת
במיוחד של דיסני
אבל זה בטח לא בכיוון שלך... אמממ אין לי ממש רעיונות

נמ.

אני רואה שכבר המליצו לך על WTSMG (אואזיס
), אז אני אתן המלצות לאחרים. definitely maybe הוא פשוט מעולה. כמה שלא תחרשי עליו, לא יימאס לך ממנו. גם be here now טוב מאד. למרות שבטח תמצאי רק את don't belive the truth, שגם הוא חביב ביותר. אבל אם תמצאי דיסקים אחרים שלהם תקני אותם. כולם טובים. ושל גרין דיי- smoothed out slappy hours וקרפלאנק. אבל יכול להיות שלא תמצאי, ואז גם דוקי/אינסומניאק/נמרוד מומלצים מאד. אני יכולה להמליץ גם על הביטלס אם תרצי

../images/Emo103.gifממממפ.

לא אואזיס [ממש לא], לא גרין דיי [קניתי את אמריקן אידיוט, אבל את הישנים שלהם אני לא כ"כ אוהבת..לפחות לא כדי לקנות אותם.] והביטלס יש לי כמה בבית, את השאר אני מעדיפה להוריד [מאחר ובמילא אני לא מרגישה רע שהם מפסידים כסף או משו
]

../images/Emo15.gifדווקא הקודמים יותר טובים

מא"א. אם אני כבר מקשיבה לו אז רק בשביל גיב מי נובקיין והומקאמינג. אז אם ככה pink floyd- the wall נראלי שתאהבי. וגם franz ferdinand- franz ferdinand ואת you could have it so much better with... אבל הם בסגנון של אואזיס [בריטפופ, אבל הרבה פחות טובים מאואזיס], אז אני לא יודעת אם תאהבי. aerosmith- get a grip ואת כל אלה של HIM. אמX: אני יכולה להמליץ איזה להוריד של הביטלס.

../images/Emo103.gifתלוי איזה סטייל את מעדיפה,

הראשונים של גרין-דיי הם Fאנק. אני לא אוהבת Fאנק בכלל.... באמריקן אידיוט הם הרבה יותר נטו לכיוון של רוק, שזה הכיוון שלי. את האלבומים הראשונים שלהם אני לא אוהבת את החומה, מן הסתם, יש לי. פרנץ פרדיננד- וואלה, נחשוב על זה... יש להם כמה שירים בגלגלצ שנשמעים טוב והביטלס ואירוסמית' אני לא צריכה המלצות, טנקס
תודה!

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifu're a mean person ../images/Emo7.gif

אני אוצההההההההההההההההההההההההההה. נמנ. X&Y מצויין באמת, אני אישית ממליצה מאוד.... אמממ *חושבת* דהקולינג.
סתם, אניודעת שאת לא אוהבת, אז אמ לומשנה.
17 days של3 doors down טוב. וגם away from the sun. אני גם מתה על No name face של לייפהאוס אבל לודעת אם את אוהבת
טראוויס!! הם מצויינים.
ו.... אמ מה עוד?
בונג'ובי.
אגאין, לא נראלי ממש הטעם שלך אבל
אממ... שנייה, תני לי לחשוב
אע! אלאניס!
(מוריסט. דא.
) אמ... MCR מצויינים... ולודעת מה עוד נו
ויאמי. ישלך פרל ג'אם.
|מקנא| מותי
סתם. u know i love u so.

../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif טנקס בייב.

אני אתייחס להמלצות, למרות שחלקן נוט-מיי-סטייל
נעדכן אותכם מחר מה קניתי

../images/Emo103.gifעדכון../images/Emo11.gif

Radiohead- The Bends best of U2 (1900-2000) DVD+CD best of Red Hot Chilli Peppers איימ האפי

למעלה