מוזמנים "רינה הזמינה אותי לחדרה, חשבתי לעצמי- זה בטח רציני..." [החברה להגנת הטבע/אריאל זילבר]
ע עורוס New member 13/7/05 #21 מוזמנים ../images/Emo97.gif "רינה הזמינה אותי לחדרה, חשבתי לעצמי- זה בטח רציני..." [החברה להגנת הטבע/אריאל זילבר]
מוזמנים ../images/Emo97.gif "רינה הזמינה אותי לחדרה, חשבתי לעצמי- זה בטח רציני..." [החברה להגנת הטבע/אריאל זילבר]
M Monster Of Glory New member 13/7/05 #22 שאלות "חיוכך מעוקם כמו סימן שאלה..." (חבל שאת לא-ברי סחרוף)
S someone95 New member 13/7/05 #23 כבר ../images/Emo79.gif "אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים..." [אהובתי\משינה]
ע ענבאך New member 13/7/05 #24 עכשיו "עכשיו אולי זה הזמן להתעטף בסמרטוטים" (עכשיו זה הזמן- שרון עזריה)
ע עורוס New member 13/7/05 #25 בשעה ../images/Emo97.gif טשרנחובסקי שש, שעה חמש, תבוא לבד... משינה/אחכה לך בשדות
C Chandler Rulz New member 13/7/05 #26 20:00 "כשהייתי בן שמונה אבא שלי אמר: 'אתה תהיה עורך דין מצויין'" (דן תורן ויובל מנדלסון/שיר יפה) יאללה, עושים את כל ההודעה הפעם! ולפי הסדר.. כמה שפחות לדלג
20:00 "כשהייתי בן שמונה אבא שלי אמר: 'אתה תהיה עורך דין מצויין'" (דן תורן ויובל מנדלסון/שיר יפה) יאללה, עושים את כל ההודעה הפעם! ולפי הסדר.. כמה שפחות לדלג
M Monster Of Glory New member 13/7/05 #27 יגיע "שיופיע כך פתאום, שיגיע האדון..." (בעל זבוב- ברי סחרוף)