היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

נגה בן ענת, בוגרת בי"ס למאמנים במכון וינגייט המתמחה בהוראת שחייה טיפולית ובטיפול באוכלוסיות מיוחדות בתוך מים, תתארח היום בשעה 17:30 בפורום הפרעות קשב ADHD ותייעץ לגולשים בכל הקשור בלימודי שחייה וטיפולים במים. שרשור השאלות אליה כבר נפתח ואתם מוזמנים להוסיף אליו את שאלותיכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=56756861
קלאודיה שטיין תתארח הערב בשעה 18:00בפורום לומדים בחו"ל ותענה על שאלות הגולשים הקשורות ללימודים בגרמניה. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בשרשור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=711&msgid=56648657
הערב בשעה 18:00, כברה קסאי, חלק מצוות הפרוייקט של עידן רייכל, תתארח בתפוז ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלות לשרשור האירוח: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1254&msgid=56857148
בשעה 19:00 יתארח עידן מיליצ'ר, סקסולוג ומטפל מיני בפורום התוכנית "ביקור בית" ויענה לשאלות הגולשים בנושא מיניות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1318&msgid=56789099

yaldasukar

New member
נצל"ש: הלידה מחדש

בס"ד כבר 3 חודשים בערך שאני יודעת שאני בריאה
אבל רק לפני כשבועיים עשינו סעודת הודייה עם משפחה וחברים. הודייה לה' על כך שהבריא אותי.
.. היה ערב מרגש בהחלט
אמרתי לפני כולם את ברכת הגומל. כל כך התרגשתי שסופסוף הגענו לרגע הזה אחרי שחיכינו לו כל כך הרבה זמן, שלא יכולתי שלא לבכות מרוב אושר.. ובקושי הצלחתי לסיים את אמירת הברכה..
אח"כ כמה דודים ובני דודים דיברו ואמרו כמה הם התחזקו בעקבות מחלתי ובעקבות זה שהבראתי. כמה השתנו אצלהם כל מיני גישות שהיו להם בחיים. ואיזה יופי שהכל עבר. אמרו דברים ממש מרגשים והיה ערב מיוחד מאוד (שלא ציפינו בהתחלה שיהיה ככה..) בסוף גם אני דיברתי בפני כולם (הייתי צריכה לשתות הרבה יין
לפני כן- כדי שלא אתרגש מדי וכדי להפסיק לבכות מהתרגשות..
) סיפרתי להם כמה חיי השתנו בעקבות המחלה, כמה זה שיפר לי את החיים (אבסורד אבל נכון..)- את האמונה, את היחסים עם כולם, את ההנאה מההווה וכו' וכו'. הודיתי לכולם על כל מה שעשו בשבילי, על זה שהיו שם בשבילי. וביחוד הודיתי לחבר שלי לשעבר
, שהיה המלאך השומר שלי לאורך כל התקופה הזאת
לא נשארה עין אחת יבשה בערב הזה.. כולם בכו (אבל רק מאושר!
) והיה פשוט אירוע של פעם בחיים. חלקכם כבר בריאים, וכולנו בעז"ה נבריא
תזכרו ש- לא כל אחד זוכה לסעודת הודייה לא כל אחד זוכה בלידה מחדש לא כל אחד זוכר את המסיבה שעשו כשנולד אבל לנו, אנשים, יש/תהיה את הזכות הזאת
אנחנו יכולים לחגוג עם האנשים שאנחנו אוהבים את יום הולדתנו החדש. אנחנו יכולים לעשות ערב שלם שבו נהיה עם האנשים האלה ונודה מעומק הלב לה' על כך שהביא אותנו עד הלום. על כך שנתן לנו את הכוחות לעבור את הנסיון הזה- ובהצלחה! ונודה להם על כך שעזרו לנו בכל התקופה הקשה הזאת. אז חבר'ה, תהיו לי בריאים!
שנזכה לשמוע רק בשורות טובות
ושבעז"ה נשמע על סעודות הודייה שעשיתם
יום הולדת שמח

yiska11

New member
וואוו! ../images/Emo6.gif

אהבתי. את כ"כ צודקת.צריך לנצל כל רגע ולראות את הדברים היפים שיש לנו ולנצל כל רגע בחיים
ואגב , ניצול חופש- מי שהולך לים יש עכשיו המון המון המון מדוזות. זהירות !!!!!!!!! רק בריאות ושמחה לכולם.

דגנילי

New member
ילדונת.. כל כך יפה מה שסיפרת שכמעט

שירדה גם לי דמעה.. מאחלת לך רק ארועים יפים שכאלו ותמיד בריאות.

yaldasukar

New member
תודה על התגובות... ../images/Emo24.gif

בס"ד איזה נשמות אתם
אמן שבקרוב יהיה אירוע כזה למי שצריך..
בריאות ואושר לכווווווווווווווווולם
מתה על הקיץ
(אבל לא על המדוזות..
)

../images/Emo49.gif ../images/Emo6.gif הרגשתי כאילו הייתי שם עם

התיאורים המדוייקים שלך. אני שמח בשמחתך ועונה- "אמן" בקול רם אחר "ברכת הגומל"
ומוסיף- "האל שגמלך טוב, הוא יגמלך כל טוב סלה... (
משהו כזה) ומה אצלי? אני עדיין מחכה לפגוש את "הגיברת"
בכדי לקבל פלומבה סופית להיותי בריא. אחר כך- הגומל בבית הכנסת.
אבל סעודת הודייה?
חחח הרי אני הסתרתי מההתחלה שהיה לי משהו חמור, וגם עכשיו.. אז כנראה שאני מסיים מסכת (מו"ק למי שמכיר... חח) עד סוכות, ואז נעשה "סעודה" על הכל........ונאמר
לכולם... ושרק נהיה בריאים כולם עד 120 אמןןןןןןןןןןן

דגנילי

New member
חומד.. לא צריך לחכות לסוכות...

תבוא למפגש.. נעשה לך אחלה סעודה שבעולם! ואנחנו כולנו יודעים את "הסוד שלך" - ואני מוכנה להגיד איתך כל ברכה שתרצה.. ואומנם אני חילונית, אבל כל מה שביקשתי בשבילך כשאני מדליקה נרות ביום שישי התגשם בנתיים.

yiska11

New member
מרגש מה שרץ פה....

ודווקא כן כדאי לך לעשות מסיבה ולברך הגומל.אתה פשוט לא חייב להגיד למה אתה חוגג!!!! נ.ב- מו"ק = מועד קטן ?????
סחטיין עליך!!

yaldasukar

New member
../images/Emo47.gif יוני אתה מלך ../images/Emo47.gif

בס"ד אה, וסליחה על הבורות
אבל.. מה זה אומר "סיום מסכת"
בהצלחה עם ה"גיברת"
ותעדכן מה נהיה
בינתיים "גוד שבעס" ו
בשורות (ומסיבות/סעודות) טובות שיהיו

ihovav

New member
סיום מסכת =

כשלומדים מסכת של ש"ס או תלמוד, משאירים משנה אחת ואחרונה שלא למדו ואז עורכים סעות מצווה ובה משלימים את הלימוד והופכים את הארוחה מסתם ארוחה לסעודת מצווה... (משהו כזה...)

../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif לילדהסוכר החמודה אמיתית

סיום מסכת כתבו כאן כבר מה זה, למשל-יש נוהגים בערב פסח שבכורים מתענים, אז מי שקשה לו מסיים מסכת (גמרא, תלמוד, ולא משניות..) או מצטרף למסיימים, ואוכל איתם סעודת מצווה... אז גם סעודת הודייה שכזו אני עושה יחד עם הסיום מסכת. ושבוע טוב שיהיה לך (גייטע ווך.. ואני לא אשכנזי..) ונשמע ונתבשר בשורות טובות ישועות ונחמות

ihovav

New member
היי! אני מוחה!

ולי לא מגיע כלכבוד שידעתי מה זה סיום מסכת???

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo2.gifכל הכבוד../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

האמת לא שמתי לב, ובאמת מאיפה לך לדעת מה זה?

דתלשית? כאילו פעם...?

אני די נהנה להתחבר למסורת. לא משנה לי אם הקפדתי על מצוות יותר או פחות....(כן..) אבל תמיד אני נהנה עוד להיות בהוואי המסורתי

yiska11

New member
../images/Emo8.gif מה זאת אומרת מאיפה ?

לא שומעים לפי השם (הכבד כל כך!!!) שאני דתיה ??

אההה וואלא ../images/Emo9.gif

יסכה זה השם השני של שרה אימנו, לא? ולגבי מו"ק- באמת עם כל הכבוד גם אימא שלי לא יודעת מה זה, את ידעת או שאלת את "כבודו"....? (בעלך..
) [אגב-אם את מרחובות- אני מכיר שם משפחה מ"קרית דוד". מכירה ת'שכונה הזו?]

למעלה