היום בתפוז אנשים

yiska11

New member
סחטיין עליך באמת!!!../images/Emo45.gif

אפילו בין הדוסים הכבדים יש כאלה שלא יודעים את פירוש השם... כרגע אין עדיין "כבודו" - אז לא יכולתי לשאול.אבל כשהוא יימצא-אני אשאל אותו במיוחד בשבילך.. קרית דוד- אני יודעת בערך איפה השכונה אבל לא מכירה משם אנשים

אביתר27

New member
אפשר במקום סעודה

לתרום כסף שווה ערך לסעודה לנזקקים. ואפשר להמשיך להסתיר סתם רעיון. בריאות

אביתר27

New member
יצא לא ברור

הכוונה שאפשר להמשיך להסתיר (אם זה מה שאתה רוצה) ובכל זאת כאילו לקיים סעודת הודיה ע"י תרומת הכסף... אבל הפיתרון שלך של סיום מסכת מעולה גם כן

elylan

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אחרי יום כל כך עצוב ומעצבן שעבר עליי, היה ממש כיף לקרוא את ההודעה שלך! העלית חיוך על פניי
. שמחה שהיה כיף וכל כך מרגש! מעכשיו שנבכה רק מאושר!

yiska11

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני מקווה שהיום העצבני עבר ושמחר יתחיל יום חדש ומלא בדברים טובים וכייפים

elylan

New member
שלומי טוב ../images/Emo180.gif

תודה ששאלת
אחותי עוד לא בירכה ועדיין לא הייתה סעודת הודייה. עכשיו היא עושה את כל הבדיקות, תקבל תשובות, תהיה בטוחה בהחלמתה ורק אז נחגוג
. מה איתך? מה שלומך? מתכנן
לחול ?

וואלא לא שמתי לב לשאלה שלך.........

אז ככה. אימא שלי מנסה לארגן לי איזו טיסה לשוויץ- טיול מאורגן עם בתי מלון, מוזיאונים וכו' מה שלא מתאים לי חברים נוסעים להפלגה מה שלא מושך אותי דוד שלי בשיקגו מעוניין בביקור ארוך מה שלא שייך כרגע עקב הבדיקות שעוד לא סיימתי. ידיד משפחה מעוניין ביציאה שלי איתו לגרמניה בין השאר להיבדק שם (כאילו חסר לי בדיקות פה) אבל יציאה לשם לחודש. זה באמת נראה לי, אחר כך סיבובים לשוויץ, צרפת, ואולי ללונדון, נבדוק מקרוב מה מצב רוחם אחרי האירועים שלהם, המוכרים לנו כל כך מהארץ... נעודד אותם קצת......
סך הכל הכל בסדר גמור כרגע ביייייייי

yiska11

New member
בוא'נה יוני אתה מבוקש בחו"ל!!!../images/Emo8.gif

סחטיין עליך.

אביתר27

New member
מרגש../images/Emo24.gif

גם אנחנו עשינו סעודת הודיה + ברכת הגומל אחרי שידענו שסופית הכל נגמר. כל הכבוד שעשית את זה
זו דרך להביע תודה לכל מי שליווה וסייע בתקופה הקשה, מרומם את הרגעים הקשים, נותן זריקת מרץ לעתיד, ומכניס לפרופורציה את הטוב והרע. חשבנו לציין כל שנה את הארוע הזה, אבל בסוף דילגנו על היום הזה השנה, ורק תמר ציינה את זה לעצמה.

yaldasukar

New member
איזה נשמות אתם ../images/Emo99.gif

בס"ד פשוט מקסימים
שמחתי מאוד לשמוע שגם אתכם זה מרגש..
אז תתארו לכם איך אני הרגשתי באותו ערב..
הייתי בעננים...
(למרות שעדיין אסור לי להיות בעננים
ולטוס לתאילנד - בגלל החיסונים
) מומלץ בחום
ושתהיו לי בריאים
אגב, נזכרתי גם שלפני איזה 2 עמודים דיברתי על הצמיד הצהוב של לאנס וכמה שהוא חשוב לי..
ומ'זה שמחתי לקבל תגובות מחלקכם- שגם אתם כמוני ורואים בו איזה מין סמל לכל מה שעברנו ושהוא נותן כוחות וחשיבה ש"אם עברתי את הסרטן- אני יכולה לעשות הכל"
כבר אמרתי שאתם נשמות טהורות ושאני חולה (בריאה
) עליכם
שבת שלום אנשים

למעלה