היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים../images/Emo42.gif

בר רפאלי, הדוגמנית והשחקנית המגלמת את נועה צוקרמן ב"פיק אפ" תגיע ב-21:40 ל-BlogTV ותענה לשאלות הגולשים בפורום בראיון שווה במיוחד.
צמד הראפרים וכוכבי הריאליטי "החיים על פי Y" ביגי ושורטי, יגיעו ב-22:30 ל-BlogTV וישיבו לשאלותיכם. היכנסו לפורום "ערוץ yesY" ושרשרו להם שאלות. לבלוגTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
פורום צילום - עיבוד דיגיטלי D35 מזמין אתכם לעצב כרטיסי שנה טובה שיכללו תמונה שצילמתם ואולי תזכו בהגדלת תמונה לגודל 50/70 + למינציה! לפרטים נוספים, הקליקו כאן.

בעעע לא סובלת אותה! ../images/Emo5.gif

הכי הזוי זה שחוץ מזה שהיא לא יודעת לשחק בגרוש, דפקו לה ב"פיק אפ" תפקיד של קצינה לשעבר בצה"ל... אפשר לחשוב שהיא עשתה צבא, הפוסטמה.

Blade Of Fire

New member
אבל אני אקרא אותו../images/Emo3.gif

וקאט פייט תמיד טוב.. על כל צורותיו....

רוצה לראות cat fight?

צא החוצה, תעמוד כמה דקות ליד פח הזבל השכונתי, וכשתשמע מיאווווווו פסססססט תבי ןשהולך להיות אחל'ה קאט פייט...

a lost seashell

New member
אני כבר מחכה לצבא!../images/Emo99.gif

אומנם רק בת 13, אבל כבר מתכננת להיות קצינה!

אם כבר מדברים על צבא...

עוד חודש אני מקבלת צו ראשון ואני לא מכירה תפקידים בצבא... אני חושבת להיות כלבנית אבל אם מישהו מכיר תפקיד מגניב אחר אני אשמח לשמוע:)

Blade Of Fire

New member
כן. רק שהדרך היחידה לעשות

את זה, היא שיהיה לך פרוטקציות עם הרמטכל או למצוץ לאיזה מפקד. אם חברה שלך התקבלה לשם בלי לפחות אחד מהדברים האלו אני מעריץ אותה

אז זהו שלא...

היא פשוט מוכשרת בטירוף... ואין לה שום קשרים. היא היתה ברדיו של בית הספר ולמדה פיתוח קול, והיא עברה בהצלחה את המבחנים של גל"צ...

GoddessKitty

New member
מסכימה לגמרי

מנסיוני בצבא, גם אם זה לא נראה ככה (ויש הרבה שמנסים להסתיר את זה), לרוב מזל זם גם טיפה פרוטקציה. אבל זה לא אומר שאי אפשר להתקבל לתפקידים טובים. ופרוטקציה זה לא צריך להיות עם הרמטכ"ל, ראיתי מספיק בנות עם דוד שהיה מב"ס או וואטאבר וגם הגיעו מלהיות פקידות לתפקידים איכותיים..

לא יודעת מה איתך...

אבל היה לי אחל'ה שרות ובלי טיפת פרוטקציות. עברתי קורס חובשות, שנהניתי בו מכל רגע (הנאה חולנית שכזו..) ואחרי חצי שנה ששירתתי כחובשת, העבירו אותי ל-ר"מ 2, שאם את לא יודעת, זו יחידה שיושבת בתוך בית חולים אזרחי. בגלל שלא היה לנו חדר אוכל מסודר בבית חולים, אז היו לנו דמי כלכלה- מה שאומר שקיבלתי משכורת צבאית יותר גבוהה משל לוחם...
ובקיצור- העברתי את השירות שלי יופי שם. בלי שמירות עם נשק ובלי בולשיט ומסדרים כל בוקר...

למעלה