היום בתפוז אנשים

GoddessKitty

New member
גם אני הצלחתי בצבא

בלי פרוטקציות. הייתי חוקרת מודיעין אוויר שזה אולי אחד התפקידים האיכותיים ביותר שאפשר להשיג במודיעין של חיל האוויר, הייתי בקורס במתכונת מחודשת עם אנשים ברמה גבוהה (כמעט רק בנים, שזה הכי כיף), הגעתי לאחד המדורים הכי מבצעיים ועם הכי הרבה אחריות, וניהלתי חוליה לבד (כשחוליה אמורה להיות קצין ושני חיילים). ולקראת הסוף גם קיבלתי חייל להיות אחראית עליו. א-ב-ל ראיתי גם בחורה שנפלה מקורס לא הכי איכותי ועם תנאי קבלה לא נוקשים והגיעה להיות חוקרת מודיעין אוויר אצלנו כי יש לה קרוב משפחה מב"ס. היא לא הייתה מטומטמת וכן הצליחה בתפקיד, אבל אלמלא הקרוב שלה, היא הייתה משרתת כפקידה. שלא לדבר על בנים שנפלו מקרבי לא איכותי וגם בנסיבות מחשידות ובמקום להיות באפסנאות הגיעו אלינו וזה תמיד בא עם סיפור של "בן דוד שלי" "שכן שלי". שוב, אפשר להתקבל לתפקידים איכותיים עם נתונים מתאימים. אבל יש גם הרבה פרוטקציות.

¥EleVatioN¥

New member
את לא צריכה כל כך להכיר..../images/Emo129.gif

ישאלו אותך מה את לומדת ומה את מרחיבה וכאלה ואז ישאלו אותך איזה תפקיד היית רוצה אני אישית אמרתי מודיעין, אבל זה לא מה שהכי קובע כי אחרי זה יש לך את המנילה ומיונים והכל, ויש גם יום חיילות שאמורים לקחת אתכם ולהסביר לכם הכל על הכל
אז מה את מרחיבה?

לא. ממש לא.

לא שיש לי בעיה עם מי שלא עשה צבא... כי בסה"כ זו הבחירה האישית של כל אחד. אבל הבר רפאלי פשוט פוסטמה. היה קשה לה ללכת לקב"ן ולהוציא פטור או לעשות שירות לאומי כמו כולן, אז היא הלכה וערכה חתונה פיקטיבית עם איזה סבא, ידיד של אמא שלה או משהו והתגרשה ממנו... ובכלל, אמא שלה כל הזמן משדכת לה רק מפורסמים או אנשים מבוגרים ומפוצצים בכסף. בקיצור- לא סובלת אותה. ולא רק בגלל העניין של הצבא...

ToryMaster

New member
את לא מכירה אותה

לא חושבת שיש לאף אחד שלא מכיר אותה זכות לקרוא לה פוסטמה, בעיקר לא למנהלת פורום על גבי הפורום שהיא מנהלת

חחחחח

נכון, אישית אני לא מכירה אותה. אבל היא עושה רושם של בחורה לא חכמה במיוחד שהולכת אחרי החליל של אמא שלה. בעעע שונאת אנשים כאלה.

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

טוב אז היא לא פוסטמה זה לא הופך אותה להיות צדיקה ולא הופך את מה שהיא עשתה לבסדר.

למעלה