היום בתפוז אנשים

מסטולית

New member
את רומזת....

שהשירשור שפתחתי לא חשוב???? יש לי גיטרה חדשה בשם האלוהים!!!! (מה הקשר??) מותר לי להתלהב!!!! זה השירשור הכי חשוב שהיה פה בזמן האחרון...!!!!

בואר

New member
אני לא אומרת!../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

הוא חשוב! אבל הוא עוף וגם האגודה חשובה! וגם היא עוף! אז או שמשרשרים את כולם או שלא משרשרים כלום אי אפשרת להפלות ככה!

מעיין כפרה יש לי זכויות!!!../images/Emo163.gif

חוץ מזה חן צריך לדעת מה יש בצופים באשדוד לפני שהוא עובר!!! חחחחח הכי מצחיק זה שאתמול רבנו מי תדריך עם חן שנה הבאה וזה היה ממש קורעה.... ולבסוף חן בת מהקבוצה שלנו ניצחה!!!

אני אנסה להפסיק לדבר בשמות../images/Emo163.gif

כי אתם לא באמת מכירים את האנשים האלה.. אבל לא נורא...

היי זאת עדי!!! אכן אכן

גואטה האחת והיחידה ... כן כן זאת אשכרה אני! חח טוב שאני לא גרה 2 מטר מפה... אבל בקטנה אתם יודעים... רותם החמדמדה פלוס הדפיסה לי עבודה על הנסיך הקטן!!! (פפחח יצא לי 5 וחצי עמודי חירטוט... אבל חמדמדים עם ציטוטים בלאגנים..) וואי חן אתה לא יודע איך הם הלכו מכות עליך... צ'יק פייט לפנים! סתתתאאאאאםםם 2 רבות רביעית לוקחת! (חחח.. כן כן הרביעית השלישית בלתי נראת בגלל החניכיים הקסומות.. המבין יבין) וואוו אתמול ביום צופה כיסוף הייתה מיוחמת פלוס! כמו פר הרבעההה! ממש סוסת פרא.. משהו לפניםםםםםםםםםםם... באסט באסט עיגולדים משולשלים...(נוווו אני אף פעם לא מצליחה להגיד את הצורה הזאת...) טוב עכשיו החלק השפוי של התגובה (כשאני ורותם מתאחדות... לא נעים! לא נעים לא נעים בכלל! קיצר אתמול כיסוף היזדווגה עם דני אלעד ובמיוחד אלעד ועם דגש על אלעד.... אלעד ו.... זה סופי... לעת עתה.. טוב בואו נגיע לעיקר! ונעזוב את כיסוף (התפל..) בצל!(ד) בואו נעבור לנושא החשוב באמת... האדם שמסעיר עולמות חוצה יבשות (יבלות.. אבל חפיף..) ו.. פשוט עושה את זה לכולם...+רותם!!! א-ל-ע-ד! (לא היה לנו כוח לעשות פתיחת דגש עפמיים וסגירת פעמיים... שתפו פעולה...) רק שתדעו שהתגובבה הזאת (אפילו במשפט הזה ממש..) המחקה ונכתבה ושוחזרה והועתקה מחדש בערך 7487902637890897979087664698764(נראה לי עדי הגזימה... זה יותר.. אבל לא חשוב...) טוב אז בכל זאת למי שקרא אתם משועממים רצח אחים שלי!!! (שלי?..שלי! אולי הפעם זה שלך! סופר דופר!מ מר מבורולייט אדום נובלס ירוק וגם בכחול!- גיווניישן, טיים ארוך (תאנישו את זה עם א' לטמפון... יוצא אחלה...) דובק.. שזה מה שאמא של רותם אמרה.... קנט... סיגרייה קובנית... שזה עוד דברים קובנים שאמא של רותם אמרה סלאש צעקה סלאש צעקה על רותם לסירוגן לסדר ת'חדר.... חחיחיחי ורותם מצייטת! יאללה די נראה לי אסור לכתוב כזאת כמות! אז לסיום: פזאלויסטה קטן ובה ביי אוהבות כמעט הרבה... רותם ועדי... טוב וכי עדי מבקשת להיות ראשונה אז... עדי ורותם... לא! רותם ועדי! לא!!! עדי ורותם!.. טוב די זההההההההה מפליק.... בייייייייי

jingle bell

New member
הי שתיכן!!!(רותם ועדי!) ../images/Emo6.gif

אני לא הייתי מיוחמת... אני דיממתי כמו סוסה מיוחמת ויש הבדל!!!! ואני לא הזדווגתי עם אף אחד! מה נסגר פה?! הא?! פוגווווווווו! אני לא מוכנה לזה אתן לא תדברו עליי ככה!!!!!!!!!!!!! אני לא מזדווגת עם אף אחד!

בואר

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

זה מעין, עם י' אחד...! בכל מקרה, שמעת אי פעם על מסרים/אייסיקיו/טלפון? בכל זאת, זו הודעת עוף וזה לא הוגן שהוא משרשר רק אחת מכל המי-יודע-כמה-עשרות הודעות עוף שיש בפורום הזה... בכל מקרה, כדי שכולם ידעו, גם אם זה לא ממש מעניין אתכם, נמאס לי מהפורום הזה, אז אני פורשת.. אני יודעת שיש אנשים שישמחו/יהיו אדישים (*שיעול חן ואמיר *שיעול*) אבל בכל זאת
לכולכם, חברי פורום יקירי, אני נשארת במסרים/באייסיקיו/במייל אם את רוצים לדבר איתי... אוהבת, מעין

ג ו א ט ה

New member
מממ.. תקני אותו מעין עם י' אחד...

(כן חזרתי הביתה... נמאס לי להתגע.. עכשיו אני אדם שקול ורציני יותר!- פפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) טוב אז תקני אותי- את עוזבת כי היא כתבה מעין עם 2 י'?... חחחח סתם אני צוחקת... למה באמת?... כאילו פרטי נמקי והביאי דוגמיות מעבדה! (יש לי מחר מבחן בכימיה אני קצת מושפעת שתפו פעולה...)

בואר

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אני עוזבת כי אני מרגישה קצת עוינות מחלק מחברי הפורום...

מממממעעעעייייייןןןןןןן../images/Emo163.gif

את זוכרת מה אמרתי לך באיי סי קיו??? אז תעשי ככה.. ואת אל עוזבת את הפורום!!!! את ילדה מאגניבה...... תשארי... וסליחה על הטעות מעין!! אוהבת המון..

בואר

New member
למען האמת...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אני לא זוכרת.... אני עוזבת,
אני לא מאגניבה, תשאלי אפילו את אמיר, הוא מכיר אותי מספיק טוב בשביל לומר לך מי אני באמת... זה פסדר.. אני רגילה לטעות הזו...

l a d y b i r d

New member
מעין! ../images/Emo14.gif אל תעזבי....

לא! אנחנו (אני) אוהבים אותך! אל תעזבי רק כי ששרשרו את האגודה שלנו לעוף של תפוז..... את רואה איזה מהומה עשינו? והכל בגלל האגודה למען הלשון (פרסומת)... עכשיו אנשים בפורום יודעים עליה... והכל בגלל שערורית העוף... תישארי- אל תעזבי - תישארי- (הצפה.....) אם תגידי שלא אני יציף אותך במסרים בכל השיטות שאני מכירה!
רשעית שכמותי..... חי חי חי חי (מי הייתה הזאת שירתה באנשים??) סיכום הודעה: אל תעזבי......
ושוב- האגודה למען הלשון שולטת!

בואר

New member
מיאו../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אני עוזבת מצטערת האנשים בפורום התחילו להיות.. וול, לא נחמדים, אליי בפרט...

l a d y b i r d

New member
לא נכון../images/Emo70.gif

אני פותחת בזאת את סקר: האם אתה שונא\לא נחמד אל מעין? כל מי שחושב שהוא נחמד אליה מוזמן לשלוח :
כל מי שחושב שהוא לא נחמד אל מעין או שהוא פשוט לא ממש אוהב אותה ומתחשק לו לסקול אותה מוזמן לשלוח :
האמת כל הסקר הזה הוא שטות אחת גדולה.... אנחנו אוהבים אותך ואת לא בנאדם מגעיל אבל אם ככה את חושבת אז תהני.... אני עדין אוהבת אותך... ואם לא שמתם לב היא הבנאדם השני שעוזב החודש... זה רומז על משהו
אני את שלי אמרתי תהנו

למעלה