חח כאילו זה משנה. אנלא מוסיפה לפורום.
R rock4ever המקורית New member 11/10/05 #45 לא מותק. חצי מהפורום הזה אנלא מכירה ולא מכירים אותי. אני מכירה מקסימום עשרה אנשים. מה זה עוזר? אז גם לא שווה לבוא למפגש, גם ככה אני באילת בסוף. אבל גם, לאדעת לא נהנת ממש.
לא מותק. חצי מהפורום הזה אנלא מכירה ולא מכירים אותי. אני מכירה מקסימום עשרה אנשים. מה זה עוזר? אז גם לא שווה לבוא למפגש, גם ככה אני באילת בסוף. אבל גם, לאדעת לא נהנת ממש.
E Extraordinary Girl 8 New member 11/10/05 #49 כי את לא מכירה אנשים ו-10 זה ממש לא מעט... סתם שתדעי שאת הניק, שאני זוכרת, ראשון שראיתי כשנכנסתי לפורום פעם ראשונה חבל שתעזבי
כי את לא מכירה אנשים ו-10 זה ממש לא מעט... סתם שתדעי שאת הניק, שאני זוכרת, ראשון שראיתי כשנכנסתי לפורום פעם ראשונה חבל שתעזבי
R rock4ever המקורית New member 12/10/05 #53 חח חמודה../images/Emo9.gif שמעי, לאדעת. אנלא נהנת פה פתאום. לאדעת למה. ניראה, אני מכורה אז ככה שאני קוראת ואם יש לי מה להגיב אני אגיב =]] K? ככה שלא הכי עזבתי
חח חמודה../images/Emo9.gif שמעי, לאדעת. אנלא נהנת פה פתאום. לאדעת למה. ניראה, אני מכורה אז ככה שאני קוראת ואם יש לי מה להגיב אני אגיב =]] K? ככה שלא הכי עזבתי
ס ס ט י י ק New member 10/10/05 #25 וואנס? פריקית../images/Emo88.gif סתם נו תתחדשי וכאלה וואנס גמלי יש...רק קצת הרוסות...קצת הרבה...:X
נ ניו יורק רפיח New member 10/10/05 #27 זה הכי מצחיק ומעצבן אלא שאומר מה אתה שומע חמי רודנר?! איזה פריק זה ממש מעצבן שמקטלגים אנשים לפי המוזיקה שהם שומעים בלעכס
זה הכי מצחיק ומעצבן אלא שאומר מה אתה שומע חמי רודנר?! איזה פריק זה ממש מעצבן שמקטלגים אנשים לפי המוזיקה שהם שומעים בלעכס
K keeeren New member 10/10/05 #29 צודק.. אבל גם אני די מקטלגת.. אם מישהו שומע מזרחית ודיכאון אני בד"כ מתרחקת ממנו.. ואתה ברחת לי מהמסנג'ר יחוצפן.. יש מצב אני אתקשר אליך עוד חצי שעה ככה..
צודק.. אבל גם אני די מקטלגת.. אם מישהו שומע מזרחית ודיכאון אני בד"כ מתרחקת ממנו.. ואתה ברחת לי מהמסנג'ר יחוצפן.. יש מצב אני אתקשר אליך עוד חצי שעה ככה..