היום בתפוז אנשים

אני אחרי הפסיכומטרי!!!!!!!!11אחדאחד

D: תנו לי להתלהב אנשנושים! אתם לא יודעים איזה אושר!!!! ולא היה לי פיילוט באנגלית!! אוי זה כ"כ עשה לי את היום.... פכולופן בהצלחה למי שמחר (יש כאן בכלל אחד כזה? P: ) ועכשיו סוף סוף אני אוכל לשרוץ פה אפילו יותר ובלי שום נקיפות מצפון על הזמן שמתבזבז ^^ ^.^ *מאושרת*

אה, ועוד משו הזוי oO

אתם יודעים שבאמצע המבחן התחלתי לחשוב אם כבר יצא תרגום לבליץ? ואז תפסתי את עצמי וחזרתי למבחן XD ואח"כ נדבקתי לשיר יפאני והוא כל הזמן הזדמזם לי בראש כל המבחן XP XD

Jifannit

New member
נה נו דע,

ואתמול מיכרתי את ידיד שלי לבליץ'. ממכרת סדרתית אני, מה?

Fay Wood

New member
למכר אנשים לאנימות זה כבר ../images/Emo168.gif

נהיה מקצוע בשבילי XD איכ. מקביליות זה איכ. במיוחד כשמחר יש לך על זה בוחן. והוא כן נכנס לתעודה. למרות שזה אחוז קטן, אני פרפקציוניסטית. איכככ X___X

תלוי אילו מקביליות.

יש מקביליות חמודות כאלו שמסתדרות יפה יפה ולא עושות צרות. ויש מקביליות זונות שמעצבנות ומסרבות לשבת במקום

כשתגיעי למשוואות מעריכיות וטריגו

תתגעגעי אליהם במצבן הנוכחי -_- אני מתגעגעת לגאומטריה T_T נושא אחד שלא צריך לדפוק את הראש בקיר בגללו טוב, לפחות לא לדפוק חזק P:

מבזק- אני לומדת טריגו

בצפר למחוננים או לא? וזה לא משנה שיש מקביליות חמודות ויש מקביליות זונות.

פשש

אבל עדיין, אני אוהבת מקביליות....כי הן קשורות לגאומטריה ^^ יש לי מבחן במ"מ T_T על כל הזהויות שבטריגו T_T ופרבולות ואסימפטוטות ונגזרות ואינטגרלים T______________________________T והוא ביום ראשון ;.;

ממ הכוונה לכל השיחה שלכן @,@;;

אני סתם נהנית לצחוק קצת מדיי פעם כשמדברים על בית ספר... כי אני לא הולכת לשם.. לאמשנה @@;;;; .__.;

למעלה