:O איך זה שאת לא הולכת לשם? Homeschooling?
F Fay Wood New member 11/10/05 #40 הווו בהצלחהה! ^_^ ../images/Emo168.gif זה נשמע מטריד X.X; ואני גם אוהבת גאומטריה, אבל רק כשאני צודקת בתרגילים וזה ^-^; היוםבוחן היוםבוחן X__X ואני לא הבנתי מילה מהמקביליות המסריחות האלה >< טוב, לאנורא ^^;
הווו בהצלחהה! ^_^ ../images/Emo168.gif זה נשמע מטריד X.X; ואני גם אוהבת גאומטריה, אבל רק כשאני צודקת בתרגילים וזה ^-^; היוםבוחן היוםבוחן X__X ואני לא הבנתי מילה מהמקביליות המסריחות האלה >< טוב, לאנורא ^^;
כ כפית במצב כפית New member 11/10/05 #41 זה לא רק נשמע מטריד ._. זה מזעזע >< סתם. הבעיה היחידה בזה היא שאין לי זמן ללמוד לזה....ותאמת גם אין לי כח.... ומקביליות...ממ....בשלב מסויים אצלינו הם פשוט הפכו למעגלים Oo
זה לא רק נשמע מטריד ._. זה מזעזע >< סתם. הבעיה היחידה בזה היא שאין לי זמן ללמוד לזה....ותאמת גם אין לי כח.... ומקביליות...ממ....בשלב מסויים אצלינו הם פשוט הפכו למעגלים Oo
D dark max New member 10/10/05 #27 בגלל שאנשים לא אוהבים פאק-צות והפאק-צות אימצו את ה'דה' הידוע, העמותה נגדהן המציאה את ה'נה נו דה'.
T Takashi Tomoko New member 11/10/05 #38 ../images/Emo34.gif האמת שזה לא משם נה נו דה זו תוספת חסרת משמעות לחלוטין שריו צ'אן שלי (מגראוויטישן) מוסיף בסוף כל משפט
../images/Emo34.gif האמת שזה לא משם נה נו דה זו תוספת חסרת משמעות לחלוטין שריו צ'אן שלי (מגראוויטישן) מוסיף בסוף כל משפט
K keep smiling New member 9/10/05 #8 אני עייפה. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ונתקענו שלושתרבעי שעה ליד תאונת דרכים, והם פינו גופות, והכל היה דם, וזק"א, ו...המ. ;;
אני עייפה. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif ונתקענו שלושתרבעי שעה ליד תאונת דרכים, והם פינו גופות, והכל היה דם, וזק"א, ו...המ. ;;
C coral chan New member 9/10/05 #10 ;; אני הייתי נהנהת להסתכל על זה o.o;; טוף,זה לא חוויה שעוברים כל היום.
K keep smiling New member 9/10/05 #11 זה באמת היה נחמד...םם; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif עד שזק"א באו.. והם הוציאו אנשים מתים. אני לא אוהבת כאלה. ואני לא אוהבת מכוניות עם הרבהרבה דם. םם;
זה באמת היה נחמד...םם; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif עד שזק"א באו.. והם הוציאו אנשים מתים. אני לא אוהבת כאלה. ואני לא אוהבת מכוניות עם הרבהרבה דם. םם;
A ashkelonis brother New member 9/10/05 #12 בסופו של דבר מתרגלים.. אין מה לעשות .. אני גם יוצא לי לראות את זה ברבה בין אם בשכונה ובין אם במשמר האזרחי... זה לא הדבר הכי נעים בעולם לראות..
בסופו של דבר מתרגלים.. אין מה לעשות .. אני גם יוצא לי לראות את זה ברבה בין אם בשכונה ובין אם במשמר האזרחי... זה לא הדבר הכי נעים בעולם לראות..