היום בתפוז אנשים

bustedit

New member
שאלה: מזה פיט? =/

יענו fit ככה כותבים את זה באנגלית לא?

mayoosh4

New member
חהחעחע כולם על מכנסי שלושתרבעי!

כפרעליהם
ודאגי לא היה עם החולצה הזאתי בטקס של HMV

Poonani

New member
היי חברים

הגיעו אליי שמועות (מאי) שאתן מאשימות את מאי שהיא המציאה אותי. מה?????????????????????????????????? אוקיי קודם כל, רציתי להתוודות, קוראים לי דקלה, אני בכתה ט'1 ומאי בכתה ט'11. אנחנו לא חברות קרובות, אני רק חשבתי ככה עד שאתמול היא צעקה עליי מול כל היזיזים שלי. בכל מקרה אני מקווה שלא עשיתי בעיות, ואני אמשיך לכתוב בפורום,כל יום,כל שעה,כל דקה,כל שבוע כדי שלא תגעגעו אוהבת המון ממני דקלה ששון

beyonce3

New member
מאי...........

אני חושבת שאמרנו שזה לא מצחיק כבר..............

DesertRose7

New member
מאי..

כבר הסגירו אותך.. ויש שיגידו.. YOU'R BUSTED אז.. יאללה.. חלאס!

beyonce3

New member
דיקלה דיי!

מאי הרגע התקשרה עליי...והאשימה אותי בזה שבגללי כל הפורום שונא אותה..וכ"כ אין לי כוח לבולשיט של שתיכן!אז תפסיקי כבר לעצבן..וככה מאי לא תעצבן אותי...תודה!

mayoosh4

New member
אני מניחה שאם היא התקשרה אלייך

אולי היא לא רצתה שתגידי את זה בכל הפורום?? חשבת על זה?????

beyonce3

New member
שקט מיי!

את בכלל לא יודעת על מה אני ומאי דיברנו...אז אל תגידי סתם!מאי משגעת אותי עם כל הקטע הזה!וזה ממש נמאס לי כבר!

mayoosh4

New member
אולי,

אבל את לא חייבת ללכלך עלייה ככה בפורום!
זה כל כך שפל ומגעיל

beyonce3

New member
מה זה?!../images/Emo2.gif

בונא מיי..מה את מתערבת בכלל?!כ"כ שפל ומגעיל....?*זולגות הדמעות*.........

may90

New member
יש משהו במה שמיי אמרה

זה דיי פוגע שאם אני מתקשרת ומסבירה לך משהו את כותבת כאן בפורום שזה מעצבן אותך פעם הבאה אני אדע פשוט תגידי למה כאן בפורום!?

beyonce3

New member
את צוחקת עליי?!../images/Emo46.gif

את מתקשרת אליי ורוצה שאני הסביר לכל הפורום על דילקה..למי איכפת?!אני בערך 5 פעמים אמרתי לך שהיא מעצבנת את כולם,ולא מזיזה לאף אחד..ואז את מתקשרת אליי ואומרת שבגללי שונאים אותך וכל הדברים האלה שאת מדמיינת?!אם את היית במקומי אני בטוחה שגם את חושבת שיצאת קצת מפגרת פה.......!

may90

New member
את כ"כ מעוותת אלוהיםםםםםםם

אמרתי-את אומרת כאילו היא לא קיית ואת בעצמך יודעת שהיא קיימת בסוף ישנאו אותי ועכשיו כבר כועסים עליי בפורום בגלל שאת מסכימה שהיא לא קיימת!" וזו אשמתי שהיא מעצבנת את כולם??? מה אני נראת לך?!?!?!?!?!

beyonce3

New member
מה את נראת לי?!

מה אני נראית לך?!פאקינג מאי,מה את רוצה ממני?!.......כאילו וכאילו........דייייייייייייי!

למעלה