הנה שלי
B BrowN EyeD GirL1 New member 16/11/05 #22 No problem... היר יו גוט דאט... בעע מה עובר עליי היום?טנק עם כמה חיילים סליחה על הפיגור,המבחן באזרחות דפק לי ת'שכל לא רוצה מבחן ביום שישי לא רוצה! *התמוטטות עצבים*
No problem... היר יו גוט דאט... בעע מה עובר עליי היום?טנק עם כמה חיילים סליחה על הפיגור,המבחן באזרחות דפק לי ת'שכל לא רוצה מבחן ביום שישי לא רוצה! *התמוטטות עצבים*
S Sweet 8teen New member 17/11/05 #28 ../images/Emo15.gif דיסני השבוע... חחח הדסקטופים שלי משתנים כל הזמן! זה הדסקטופ הנוכחי שלי --->>
ס סבתא יש רק אחת New member 18/11/05 #31 אוי זה כה חמוד../images/Emo99.gif איך אני אוהבת את הסרט הזה אגב, מישהי ראתה כאן ברנרד וביאנקה במבצע לאוסטרליה? נכון שזה סרט שולט?
אוי זה כה חמוד../images/Emo99.gif איך אני אוהבת את הסרט הזה אגב, מישהי ראתה כאן ברנרד וביאנקה במבצע לאוסטרליה? נכון שזה סרט שולט?
K kittycatbone New member 17/11/05 #29 שלי../images/Emo11.gif תמונת נוף שעשיתי בצרפת השנה כן כן זה נראה כמו הר תבור שתקו, זה היה נוף הרבה יותר יפה מזה XD הממ וזהו
שלי../images/Emo11.gif תמונת נוף שעשיתי בצרפת השנה כן כן זה נראה כמו הר תבור שתקו, זה היה נוף הרבה יותר יפה מזה XD הממ וזהו
ז זוארץ שולט New member 18/11/05 #32 היי../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif הממ כן. אחותי הקטנה ואני ברגעי טירוף
ז זוארץ שולט New member 20/11/05 #37 O_O../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif בפעם האחרונה שבדקתי, קראו לי זהר.
A A d r i a n n e New member 18/11/05 #35 ../images/Emo60.gifהולי ש*ט, היא נראית קצת הרבה מאוד כמו מישי מהמחזור שלי. ^^ בלה, איזה חמודות אתן