אבל אבל אבל אבל ;-; ;-; זה החוקים =[ *נסקל*
H Hinamori New member 15/11/05 #31 אבל, איך ידעת שזה שונן איי מההתחלה ? את נכנסת לאתר כי רצית יאוי, ואז ראית שזה אתר עם שונן איי. ~_~;
מ מלפפון ים New member 15/11/05 #40 לא...../images/Emo12.gif אני כבר מכירה את האתר, זיהיתי את הכתובת שלו. מה את חושבת לעצמך, שהתקופה הטראומתית כשכמה בנות - אהמ אהמ - פרסמו יאוי בפורום אינויאשה, לא היוותה חוויה טראומתית מספיק?
לא...../images/Emo12.gif אני כבר מכירה את האתר, זיהיתי את הכתובת שלו. מה את חושבת לעצמך, שהתקופה הטראומתית כשכמה בנות - אהמ אהמ - פרסמו יאוי בפורום אינויאשה, לא היוותה חוויה טראומתית מספיק?
N Never trust a hippie New member 14/11/05 #5 המ מנצלש"ת? מישהו יודע איך קוראים לזה? או שאין לזה שם מסוים...? כי יכול להיות שהזכירו את זה, ואני פשוט לא זוכרת. [הכוונה היא לגולגולת שיש לאורהארה בקצה...ולרוקיה יש כזו כפפה אדומהP:]
המ מנצלש"ת? מישהו יודע איך קוראים לזה? או שאין לזה שם מסוים...? כי יכול להיות שהזכירו את זה, ואני פשוט לא זוכרת. [הכוונה היא לגולגולת שיש לאורהארה בקצה...ולרוקיה יש כזו כפפה אדומהP:]
C coral chan New member 14/11/05 #23 ואני לומדת,או לפחות מנסה ללמוד למבח ן בלשון ובהיסטוריה ובאנגלית @_X;
J Jifannit New member 15/11/05 #37 אוקי, נצל"ש ליונע. ~.~ יורוסוי שליטע!!111^O^~ ניא?~^^" את הבנת אותי לא נכון XD