עונה ראשונה ^^
לעצמי XD ^^"
איזה שיר אתם הכי אהבתם עד עכשיו? דרגו טוב, דירוג השירים שלי: 1. הפתיחה השניה 2. הסיום השלישי 3. הפתיחה הראשונה 4. הסיום הראשון 5. הסיום הרביעי 6. הסיום השני
איזה גירסה של שיר אתם יותר אוהבים- את גרסת הTV המקוצרת או את גרסאת השיר המלאה? נמקו ^^ טוב, אני יותר אוהבת את הגרסה המלאה... לדעתי ב99 אחוז מהמקרים באנימות, הגרסה המלאה של שיר הרבה יותר יפה מהמקוצר ^^ זה יותר ארוך ויותר יפה D:
אתם רוצים שיגיע כבר הפתיח החדש והסיום החדש או שאתם מעדיפים להישאר עם הנוכחים? למה? הרמ...כמובן שזה תלוי באיכות של הפתיחה והסיום הבאים.... בעיקרון בקשר לשיר סיום אין לי בעיה שיחליפו אותו, כי אני לא מתה עליו....אבל חסר להם שיחליפו את הפתיחה הנוכחית באיזשהו סתם משו זבל ):<
שבוע הבא יהיו 2 פרקיי ספיישל ושבוע אח"כ לא יהיה שום פרק. האם אתם מעדיפים כל שבוע פרק בליץ או 2 בשבוע ואח"כ לא? נמקו טוב, לי אישית זה יוצא טוב כי אני אהיה לפני פסיכו אז ככה לא יהיה פרק ואני לא אפסיד כלום ולא אבזבז זמן עליו.... אבל בעיקרון בכלליות אני מעדיפה פרק כל שבוע מאשר ספיישל ואח"כ חוסר פרק
ולשאלה האחרונה- שאלת למי שעדיין לא הגיע לפרק 34 מי לדעתכם הרג את קפטן אייזן? >< תביאו נימוקים (ספויילרים למי שלא הגיע לפרק 49 מכאן והלאה) טוב, לדעתי זה אחד מהקפטנים מן הסתם.... ברור לדעתי שזה לא איצימארו כי זה יהיה צפוי מידיי, אז....אממ... אולי זה רנג'י? D: תודו שזה יהיה מפתיע XD סתם...אממ לא יודעת, אולי זה מהקפטנים שעדיין לא הכרנו, אולי הבת הקופצנית ההיא מהשיר פתיחה שתוקפת את צאד... היה אותה פעם בסיומת נלחמת עם יורואיצי אז אולי היא רעה....או שאולי יורואיצי? @.@ זה יהיה מפתיע על רמות >< או שזה אולי האיש עם הכובע? הוא הרי היה קפטן פעם...אז אולי הוא מתכנן להרוס את סול סוסייטי כנקמה ולשלוט על העולם מואהאהאהאהאה וואו, נסחפתי XD