רוצה לספר לנו משהו?
H horse girl1 New member 19/9/05 #16 ../images/Emo6.gif רוצה לספר לנו משהו?../images/Emo8.gif../images/Emo79.gif
K keeeren New member 19/9/05 #23 ../images/Emo6.gif מצד שני אחרי כל העניין עם החזיות דני אני לא יודעת כמה הוא כבר נמשך אליך.. אתה לא סגור על עצמך!!
../images/Emo6.gif מצד שני אחרי כל העניין עם החזיות דני אני לא יודעת כמה הוא כבר נמשך אליך.. אתה לא סגור על עצמך!!
H horse girl1 New member 19/9/05 #10 ההופעות התבטלו../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif ביטלו את כל עיר הנוער. ואם זה לא נכון לגבי כולם, אז מוניקה בטוח מבוטל...
ההופעות התבטלו../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif ביטלו את כל עיר הנוער. ואם זה לא נכון לגבי כולם, אז מוניקה בטוח מבוטל...
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 19/9/05 #17 וואי איזה שיט אבל בכפר סבא זה לא מבוטל יחצנו את כל העולם ואחות ו בשביל הדבר הזה וגם היו אומרים לי מי המארגנים של האירוע וזה
וואי איזה שיט אבל בכפר סבא זה לא מבוטל יחצנו את כל העולם ואחות ו בשביל הדבר הזה וגם היו אומרים לי מי המארגנים של האירוע וזה
ש ש בשמלה אדומה חוזרת New member 20/9/05 #28 יואו! חח בכל מקום אני רואה את זה! פולוו דה לידררררר חחחח