היום בתפוז אנשים

יאו :0 (../images/Emo58.gif לפרק 1. ../images/Emo3.gif)

נכון בפרק הראשון יש את ההולו שרודף אחרי איזו נשמה, ופתאום נעצר ואומר "..אני מריח נשמה אצילית [או שזה היה דם אצילי? משהו בסגנון X_X] ושיניגמי", תקראו שוב את המשפט. |: אמ"ג!!!1
לפרקים במנגה שלא הגיעו לאנימה זה כזה רמז עבה.O__O;;; ועוד תקעו בפרק הראשון, ככה שכשמגיעים לפרקים שמסבירים על הדם אצילי הזה, כבר לא מקשרים את המידע אל המשפט הבודד והתמים למראה ההוא. (עכשיו יאמרו לי שכולם כבר שמו לב לזה ואני לא מחדשת כלום .___.;;. בסדר, אני אלך לישון עכשיו. בכלל חשבתי על זה שנייה לפני שנרדמתי, ורצתי לכתוב על דף נייר, ולא הצלחתי להרדם ורצתי למחשב לכתוב את זה.X_X לילה טוב.)

../images/Emo58.gifלפרקים האחרונים במנגה ><;;,

אבא של איצ'יגו שיניגמי. הרי סביר להניח שההולו התכוון לאיצ'יגו ורוקיה, והתכוון לרוקיה שאמר "שיניגמי" ולאיצ'יגו כשאמר "נשמה עם דם אצילים" [אני לא זוכרת את הניסוח המדוייק, ואין לי כוח ללכת לבדוק]. טוב, יכול להיות שסתם זה היה טעות חסרת משמעות באנימה, אני גם לא זוכרת אם זה היה במנגה. ><

Hinamori

New member
חשבת שהתכוונת לזה../images/Emo3.gif

לא כל השיניגאמים הם ממשפחות אציליות. קחי לדוגמה את רנג'י, שהגיע למעמד של קוטאיצ'ו. ואם את לא מתחברת למסנג'ר אני אפרסם תמונה מאוד מסויימת ... אהמ אהמ ... לא אמרתי כלום.

אני מחוברת!!!!!!X_X 11../images/Emo58.gif

אל תעלילי עלילות שווא! ואני יודעת שלא כולם, אבל אחרת למה ההולו התכוון כשאמר את מה שאמר? זה בהחלט אפשרות שאבא של איצ'יגו היה ממשפחת אצילים.

למעלה