היום בתפוז: מרזים, נהנים ותורמים

היום בתפוז: מרזים, נהנים ותורמים

הערב ב-21:00 תתארח נועה פורט, הילדה המגלמת את גילי בטלנובלה "מיכאלה" המשודרת ב- HOT. נועה תענה live לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לה כבר עכשיו שאלות בפורום "מיכאלה".
באותה שעה, בפורום הרזיה לאחר לידה, תוכלו לפגוש את השף זיו ברנע, שיענה לשאלותיכם ויתן מתכונים רזים וטעימים במיוחד. רצוי להכין שאלות מראש- כבר עכשיו בפורום!
מבצע תרומת הילקוטים של פורום למען הקהילה, מעריב לילדים ופוקס קידס נמצא בעיצומו. אם יש לכם ילקוטים ישנים תוכלו לתת אותם לילדים שאין להם. ניתן לברר בפורום למען הקהילה בדיוק כיצד לעשות זאת.
פורום תל אביב עוזר לאגודת "מזון לחיים" במבצע איסוף ספרי לימוד למען תלמידים ממשפחות נזקקות. פרטים נוספים בפורום תל אביב.
מי שעדיין לא צפה באירוח של אניטה פללי, שהתארחה אמש בתפוז יכול לצפות בו כבר עכשיו און ליין! במהלך האירוח אניטה סיפרה על הכלבה גלורי שפוחלצה, על הקריירה המוזיקלית שלה, ואף שרה שיר מיוחד שכתבה – בהשמעת בכורה!

היום בספרד: מנצחים, נהנים ותורמים

למתח לקראת סן סבסטיאן והאולימפיאדה. אלחנדרו ואלורדה ניצח גם את הקטע השני של הוואלטה של בורגוס.

Mont Ventoux

New member
חחח.. רוכב ללא מעצורים.

אבל הקטעים בבורגוס מאד קצרים. נקווה שזה לא יפריע לו גם בתוספת של איזה 100 ק"מ.

באליפות העולם הוא הסתדר יפה

עם המרחק הגדול. באתונה אני חושב שהחום ישחק תפקיד מרכזי ואולי זה נותן איזשהו יתרון לספרדים שמורגלים קצת יותר ברכיבה בטמפרטורות גבוהות. גם וינוקורוב חוזר לזירה. יתחרה באולימפיאדה (ומבטיח לא לחלק מתנות לג'ינג'ים), בוואלטה ובאליפות העולם.

עוד על אתונה: אל תהמרו נגד אוסטרליה

מק' ואוגי בכושר טוב. מישהו כבר מצא את המסלול? האתר של המארגנים לא ממש מאורגן. בכלל, אני מקווה שלא יהיו פאדיחות עם ארגון מרוץ הכביש בליבה של אתונה. אין כאן זלזול ביוונים, אני זוכר מאיפה אני בא, אבל בכל זאת...

לגבי מק'גי אני סקפטי...

קראתי איפשהו שיש לו עוד דירה להעביר יומיים לפני אתונה
. וברצינות, אני מקווה שמק'גי לא מתפזר על יותר מדי דברים באתונה, גם מרוץ כביש, גם נג"ש וגם וולודרום (האוסטרלים בונים עליו שם, בעיקר אחרי כל שערוריות החומרים האסורים לאחרונה באוסטרליה).

אני מצאתי את מסלול המרוצים באתונה

אני אכתוב על זה באתר שלי. המסלול מאוד טכני. כולל עליות חוזרות מגובה 80 מטרים ועד ל- 180 מ' במרכז המסלול. 13.2 ק"מ היקף מסלול מרות הכביש. פרטים נוספים במהלך השבוע הקרוב.

Mont Ventoux

New member
אפשר להוסיף גם את פרופיל ה-ITT

באותה הזדמנות. פרופיל ה-ITT עכשיו מה, הם הולכים לרכב שם הלוך חזור פעמיים? ים, גלים, רוח?

בנג"ש יש משהו קצת יותר חשוב...

מהפרופיל. המסלול צמוד לים, כלומר רוח חזקה. המסלול של הנג"ש אמנם די שטוח, אבל לרוח שם יכולה להיות השפעה לא קטנה על הרכיבה.

ונטו בפעם הבאה, אני אקרא...

את כל ההודעה שלך. קראתי רק את הכותרת, ולא ראיתי שהתייחסת לים ולרוח.

natyh

New member
לא נעים לי

אבל הקישור הזה היה כאן לפני מספר חודשים בפורום אופניים הישן ואפילו אודי ניתח בדיוק את השיפועים 4 % וכתב יפה כי אפילו פטאקי יכול להסתדר איתו לאחר הכנה מתאימה . נתי

סביבסמי

New member
כן??ואני מצאתי את הפרופיל של מסלול

הוולודרום!!!!! אבל אני לא מגלה, זה יהיה בבלוג שלי עליה של 3 מטרים שחוזרת על עצמה כל הזמן!!! Give Us A Brake...

Mont Ventoux

New member
הו, ואלוורדה יכול גם יכול להסתדר עם

תוספת המרחק. אבל בעניין זה סן-סבסטיאן עשוי להיות מדד טוב יותר כדי לראות מה מצבם של הרוכבים לקראת אתונה (השדה מלא בנבחרי אתונה). כן, וינוקורוב, חלאס, ישב מספיק זמן בבית, צריך לתת דרור לרעב. אוסטרליה- מקגי הולך לוולודרום לא? נו בטח, מק' זה מקיואן (רבאק, מק'... ככה מקלידים מהר). ואוגי? (סומסום סומסום) לא מספיק סטואי? האמת, לגבי שניהם אני בספק שהם יצליחו לשמור על הכושר במאני טיים (רבאק, זה נמשך כבר המון זמן), אלא שקשה להוציא אותם מחשבון, בטח את הבנדיט. אבל מה קורה עם PVP? בנתיים לא היה שלאגר בהאמבורג.

למעלה