היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo104.gif

הערב ב-21:00 פורום זוגיות יארח את אסנת בן ברוך, מיסטיקנית המתמחה בקלפי טארות, שתקרא לכם בקלפים. אתם מוזמנים להכין שאלות.
באותה שעה בפורום אימוץ מתארחת גילה חוגי,עובדת סוציאלית של השירות למען הילד. אם יש לכם עדיין שאלות אתם מוזמנים להוסיף לשרשור.
גם הערב לא יהיה משעמם למכורי "פרוייקט Y2". מיד אחרי שידור הפרק היומי תתארח ב-blogtv אנה, live מהוילה. אחריה ישודר פרק נוסף ב"פרוייקט על פי צ'ינו".

../images/Emo150.gif ואל תשכחו!!! ../images/Emo150.gif

מחר ב 10 בבוקר, בכניסה למחסני סטימצקי, יום אחרון למבצע ! ויימס על מדים! ספרים ב 30% הנחה ועוד 15% הנחת ויימס = 41% הנחה! ספרים של 56 ש"ח בתשלום של 33.30 שקלים בלבד!!!

FijianSeas

New member
מממ..

זה רק אני או שהזיווג של זוגפרח וסתמרוח היווה את ההשראה לתוכניות ההשרדות השונות? סתם הרהור שההודעה על פרוייקט וואי העלתה בי.. מי לעזעזל צופה ב*** הזה?

ophler

New member
מנצל"ש

סליחה על הבורות (או שוב זה הזיכרון המתעתעה שלי) מה זה מרחב ס' (גמרתי אמש, שוב, את שומרים שומרים. אופלר

אני לקראת הסוף של שומרים!

אחלה ספר. אתמול גיליתי ש.... (ספויילר) לופין וונס הוא בעצם הרב אומן הנעלה בעצמו, והוא בעצם זימן את הדרקון כדי לשלוט... (באמצעות 'מלך קש')... ענק. אני נהנית מכל רגע מהספר הזה, וגם הבנתי מאיפה החתימה של ויימס לגבי סיכויים אחרונים חסרי סיכוי... ספר מעולה, בהחלט אחד הטובים יותר.

הטוב ביותר!

מאז ומעולם טענתי ש"שומרים!" הוא הטוב ביותר! אקשן, סיפור בלשי, דרקונים, עם הופעות נכבדות של דמויות מקסימות כמו נובי ו-וטינארי ודיבלר וארול והספרן, והכל עטוף במעטה ה"לא-אכפת-לי-שיישרף-העולם-חמישהו-יש-אש" של ויימס... להתמוגג. הקטעים הטובים ביותר הם אלה שמתרחשים בבית האחווה של האחים הנאורים בלה-בלה, לפני שהם נשרפים למוות, כמובן. מימד ס - l space - מימד שמקשר בין כל הספריות במרבה-יקומים, ורק לספרנים בכירים יש יכולת לשוטט בו. בעזרתו מצליח הספרן לנוע לאחור בזמן, ולגלות מי גנב את "זימון דרקונים", ולעקוב אחריו למחבוא. המימד, אגב, הוא ההסבר לתופעה של חנויות ספרים ישנים שמופיעות ונעלמות בכל מיני מקומות בעולם. עוד מישהו מריח אזירפאל?

../images/Emo58.gif

מימד ס' זה בהחלט התרגום ל l-space (יעני library space או מרחב-ספריות)... נחמד שהספרן לוקח חוט מאד ארוך כדי שידע איך חוזרים :) האחים הנאורים בהחלט משעשעים (בעיקר האח דאניקין... מזכיר לי קצת משהו של מונטי פייטון... בעצם כל ההתרחשות שם מזכירה לי את 'בריאן כוכב עליון')... אהבתי מאד את ארול... ואת גזר... ואת הספרן... נובי וקולון נראים לי יחסית דמויות משניות (הם שם, אבל הם לא מה'מובילים' של העלילה)... ואני ממש רגע לפני הסוף.... ויימס ברח מהכלא בעזרת הספרן, שחרר את ליידי ראמיקין, וגזר הציל את נובי וקולון אחרי החץ המזליסט של קולון שפספס... עכשיו ששששששששששששש.... לא לגלות לי איך בסוף נפטרו מהדרקון, כי אני רוצה לקרוא את הסוף :)

Athaclena

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אין מילים בפי

כמה הספר הזה מעולה. אהוב. יפה. וגם האחרים בתת-סדרה כמובן. הו, ויימס! וכל קטע שבו וטינרי וויימס נמצאים באותו חדר ראוי להערצה אוטומטית.

ויימס

New member
שומרים שומרים:

האם טוהרו כיאות פנכות הגורל? אכן, טוהרו ונוקו. האם מולאו צפחות המעלות הטובות? הו, כן, גדשה סאתן. האם נכבלו שדי השאול באלפי שלשלאות? לעזאזל, תמיד יש משהו... אה, וכל הקטע של "שימון הלימון האוניברסלי" וכל הדברים המוזרים האלה...

וזה מזמין.. ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סקר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סקר בין אנשי הצ'ט: * מהו ספר פראצ'ט האהוב עליכם מבין הספרים שקראתם ומה עושה אותו הכי טוב? (נימוק - חובה! לא לזרוק סתם שם וזהו) (ספר יחידי - לא להגיד 'כולם' או לתת רשימה) (לא חובה שיהיה זה ספר של עולם הדיסק)

sapirit14

New member
טוב, הספר האהוב עליי

הוא, בינתיים, שומרים-שומרים, ואני לא בטוחה כל כך למה... אולי זה בגלל ארול או ויימס. או ליידי ראמקין. או הדרקון.דרקונית. אממ...כן.

ויימס

New member
אור מופלא, כמובן...

סתמרוח, זוגפרח, גיבור ברברי מזדקן, דרואידים, תככים ומזימות באוניברסיטה הנעלמת, בתי ממתקים, אפוקליפסה, מוות, בעלי אוב, עצים מדברים, טרולים, וברידג'! טוב, נו, בפירוט נרחב: דמויות ראשיות:
סתמרוח
וזוגפרח, בעיקר. עלילה: כוכב אדום עומד להתנגש בדיסק ולהוביל להרס מוחלט; הימים ירתחו, היבשות ישקעו, השמש תיפול אל תוך האוקיינוס. יש רק אחד אשר יכול להושיע את עולם הדיסק מהגורל הנורא. כמה חבל שזה סתמרוח, המכשף חסר הכישרון שיודע (כאילו שאתם לא יודעים) רק לחש אחד. רע תורני: טרימון. מכשף צעיר בעל קסם אישי של ברווז צולע, שאיפה לכוח וחיבה חולנית לסדר. הבנאדם שחושב שכוכבים גורמים לשמיים להיראות מבולגנים ושצריך להחליף שפות באיזשהו קוד של מספרים. ציוני דרך חשובים: הספרן הופך לריבת תפוזים עצובה, כהן מקבל את שיני היהלום שלו, הלחש השמיני חוזר לאוקטאבו, סתמרוח חוזר לאוניברסיטה, זוגפרח חוזר אל יבשת משקל הנגד, האפוקליפסה נמנעת בפעם הראשונה מיני רבות בסדרה, איזבל מופיעה לראשונה, מוות לומד לשחק ברידג'. מוטיבים חוזרים: האור...! חשוב מאוד לזכור שהוא זורם לאט בגלל שדה הכשף של הדיסק, והוא נראה כמו סירופ זהוב ובשום פנים ואופן לא כמו זהב מותך, שכן בימיו של אולף קווימבלי או איך שלא קראו לו הצהרה כזאת הייתה נענשית בחומרה! הספר הזה הוא האהוב עליי בגלל שההומור המשובח מופיע לצד קטעים רציניים וריגשים (במילעיל. כמו מאאאגניב). גם יש בו תפיסת עולם הרבה יותר תמימה מבשאר הספרים.

sapirit14

New member
היי גם אני סיימתי את שומרים לפני

יומיים.... חח לקח לי שעה וחצי לסיים... אכן ספר אדיר!

smadarbi

New member
אכן שומרים נפלא ואני סיימת את

|אלים קטנים" באנגלית, לקח לי שנה אבל לקחתי את עצמי ביידים וקראתי ומרגע שנכנסתי לזה לא יכולתי להפסיק והיה נפלא!!! מושלם!

למעלה