שיש אנשים שרק עכשיו קוראים את הספרים האלה בפעם הראשונה. קראתי אותם לפני שנים, אני בקושי זוכר מה הלך שם, אבל אני רק זוכר שהסגנון השתנה שמים וארץ מאז. אולי אני אתפנה מתישהו לקרוא שוב.
1. דביר כאן. וגם שאר האנשים שלא נמצאים תמיד כמו ליאת ואור, גם כאן. ועוד אנשים.... כל מיני וחוץ מזה הגעתי לעמוד 13 (כן כן) במכשפות... באנגלית! זה הכי הרבה שהגעתי בספר באנגלית מרצון, ולא מתוך לחץ של אוי-שירה-יש-לך-בוקריםפורט0מחר. מי היה ממין! ועוד קראתי קצת ממנו בתור בקופת חולים, וכל הזקנות הסתכלו עלי...
חוץ מזה אמרתי, 'טוב, אם, שכחו מזה', חשבתי שזה מובן שאני לא אבוא, כנראה שטעיתי. הו, קרני, רציתי לבוא!
ועכשיו ההנחה נגמרה... אז מי היה במחסנים אתמול בסוף? מפגש גדול ויפה יהיה בחנוכה, ב- 10.12.04 ביום שישי, ככה שגם החיילים וגם התלמידים יהיו בחופש. אם מישהו צריך להישאר שבת, שיתחלף עם מישהו אחר.
אם נסרוק את הפורום (או שמאגרט תעשה זאת עם החיפוש המתקדם שלה) נגלה שכל תאריך שהוצע אי פעם למפגש זכה לאותה תגובה מצדך - "לא!". חוצמזה. יש את הדי וי די-ים לצפות בהם. וצריך גם להפגש. ואולי נצלוב אותך. נראה. או שמלדיקט כבר יאכל אותך בפיתה. איפה מלדיקט בכלל? יחד עם פנחסון בלימודים? הפורום התרוקן.