היום בתפוז

DviRincewind

New member
מוזר לי מאוד

שיש אנשים שרק עכשיו קוראים את הספרים האלה בפעם הראשונה. קראתי אותם לפני שנים, אני בקושי זוכר מה הלך שם, אבל אני רק זוכר שהסגנון השתנה שמים וארץ מאז. אולי אני אתפנה מתישהו לקרוא שוב.

sapirit14

New member
Nי אמר שזו הפעם הראשונה????

כבר קראתי את כל הספרים שיצאו בעברית בסדרת עולם הדיסק... ואה, כן, גם ספר של הננסים. עכשיו אני מתחילה לקרוא באנגלית. נכון שאתם גאים בי?

מ א ג ר ט

New member
מי היה מאמין...

1. דביר כאן. וגם שאר האנשים שלא נמצאים תמיד כמו ליאת ואור, גם כאן. ועוד אנשים.... כל מיני וחוץ מזה הגעתי לעמוד 13 (כן כן) במכשפות... באנגלית! זה הכי הרבה שהגעתי בספר באנגלית מרצון, ולא מתוך לחץ של אוי-שירה-יש-לך-בוקריםפורט0מחר. מי היה ממין! ועוד קראתי קצת ממנו בתור בקופת חולים, וכל הזקנות הסתכלו עלי...

DviRincewind

New member
למה מי היה מאמין?

אני כאן כל סופ"ש... לפחות אלא אם אני סוגר שבת...

<כותרת לא מובנת>ששש...</כותרת>

<תוכן הודעה מעצבנת> <לחישה>אור לא כאן אל תעירי אותה</לחישה> </תוכן הודעה מעצבנת>
|פרח של איי סיק יו|

ויימס

New member
עניתי, מקגייורית! כתבתי אור מופלא!

חוץ מזה אמרתי, 'טוב, אם, שכחו מזה', חשבתי שזה מובן שאני לא אבוא, כנראה שטעיתי. הו, קרני, רציתי לבוא!
ועכשיו ההנחה נגמרה... אז מי היה במחסנים אתמול בסוף? מפגש גדול ויפה יהיה בחנוכה, ב- 10.12.04 ביום שישי, ככה שגם החיילים וגם התלמידים יהיו בחופש. אם מישהו צריך להישאר שבת, שיתחלף עם מישהו אחר.

גדיל, כל תאריך לא טוב לך!

אם נסרוק את הפורום (או שמאגרט תעשה זאת עם החיפוש המתקדם שלה) נגלה שכל תאריך שהוצע אי פעם למפגש זכה לאותה תגובה מצדך - "לא!". חוצמזה. יש את הדי וי די-ים לצפות בהם. וצריך גם להפגש. ואולי נצלוב אותך. נראה. או שמלדיקט כבר יאכל אותך בפיתה. איפה מלדיקט בכלל? יחד עם פנחסון בלימודים? הפורום התרוקן.

Gdil

New member
אני יודע, בגלל זה ה"לא!" נחרץ.

כנראה שאני אוכל לבוא אבל אני מקווה שלא.

Gdil

New member
בסדר, אז סביר שאני אבוא.

ואני גם לא עצוב בגלל זה בסוף.

Gdil

New member
יש לי בעיה.

הפרצוף ששלחת הוא פרצוף של מישהו מסמיק במבוכה משועשעת, הלחיים סמוקות והחיוך כבוש ומעט מאולץ, לכן אינני בטוח מהי משמעותו. מעכשיו כשאת שמחה, אמרי
,שאת מתרגשת משמחה אמרי
, וכשאת מתבדחת אמרי
, וכמובן שכשקר לך אמרי -חדש- -חדש-
.

ויימס

New member
לא... זה להסמיק מרוב עונג.

אתה לא מכיר את הביטוי? הסמיילי הסטנדרטי לא מספיק מאושר. והחיבוק זה פשוט חיבוק.

למעלה