הוספתי!! איזה מגניב!! יש שם אשכרה כל עיר, וגם כתוב בצד כמה תושבים
ש שירנוווווווווווש New member 5/11/05 #25 הוספתי!! איזה מגניב!! יש שם אשכרה כל עיר, וגם כתוב בצד כמה תושבים
S SPFAN New member 3/11/05 #11 חאח ../images/Emo3.gif דודים שלי קנו לי את WONDERLAND באמריקה כמה נחמד מצידם
D DesertRose7 New member 5/11/05 #20 ../images/Emo27.gif מפת תפוצות של מעריצי דאגי זאת בעצם מפת עולם שעליה מסומנים כל המעריצים של דאגי..או לפחות חלק מהם.. אז יאללה בואו נראה נוכחות ישראלית יש שם ממש כל עיר ועיר בישראל.. אפילו גבעת שמואל!!!
../images/Emo27.gif מפת תפוצות של מעריצי דאגי זאת בעצם מפת עולם שעליה מסומנים כל המעריצים של דאגי..או לפחות חלק מהם.. אז יאללה בואו נראה נוכחות ישראלית יש שם ממש כל עיר ועיר בישראל.. אפילו גבעת שמואל!!!
ל ליטל לוי היחידה123 New member 5/11/05 #22 מאאגניב!!!!! איך מוסיפים את עצמי!? כן ראיתי את זה מתי שהוא אבל לא הבנתי מה רוצים מהחים שלי... אלוהים ישמור מתיי כבר אני ידעע ליקרוא אנגלית מתיייי!? אני מבינה אנגלית אבל לא יודעת ליקרוא אנגלית... קיצר איך אני מוסיפה את עצמי!?
מאאגניב!!!!! איך מוסיפים את עצמי!? כן ראיתי את זה מתי שהוא אבל לא הבנתי מה רוצים מהחים שלי... אלוהים ישמור מתיי כבר אני ידעע ליקרוא אנגלית מתיייי!? אני מבינה אנגלית אבל לא יודעת ליקרוא אנגלית... קיצר איך אני מוסיפה את עצמי!?
ל ליטל לוי היחידה123 New member 7/11/05 #29 מישו יכול להוסיף אותי?@ כי לי אין מושג איך מוסיפים.. וגם שאלתי אותכם מיקודם ולא עניתם לי... ומי שמוסיף תודעעעעעע מכל ה- -
מישו יכול להוסיף אותי?@ כי לי אין מושג איך מוסיפים.. וגם שאלתי אותכם מיקודם ולא עניתם לי... ומי שמוסיף תודעעעעעע מכל ה- -