יש לי מישהו בכיתה בגובה של צ'אד. X: זה לא רחוק מהמציאות.
O OferKkK New member 3/11/05 #32 ומה עם היטסואגה? הוא אמור להיראות כמו בן 13 בערך,לא? אבל לפעמים הוא נראה ממש ממש קטן,ולמשל,בשיר סיום (הישן,שבכול פעם החלו בו את הרקע...) הוא נראה כמו נער.. אגג זה רק מסביר עם כמה היפנים יכולים להיות מעצבנים XD...
ומה עם היטסואגה? הוא אמור להיראות כמו בן 13 בערך,לא? אבל לפעמים הוא נראה ממש ממש קטן,ולמשל,בשיר סיום (הישן,שבכול פעם החלו בו את הרקע...) הוא נראה כמו נער.. אגג זה רק מסביר עם כמה היפנים יכולים להיות מעצבנים XD...
C coral chan New member 3/11/05 #35 היטסוגאיה לא נראה כזה פיצי.. רק בגלל שהוא נמוך לא אומר שהוא קטן,יש לו פנים בוגרות שכאלה.
O OferKkK New member 3/11/05 #36 זה בדיוק מה שמוזר! ילד נמוך עם פנים ומבנה גוף של נער! הבנאדם מוזר...
K keep smiling New member 3/11/05 #38 קר לי. ;; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif וישלי חודש בלי שיעוריבית ומבחנים. [: [ואז גם שני ימי חופש. חע. D:] הבוהן. :x
קר לי. ;; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif וישלי חודש בלי שיעוריבית ומבחנים. [: [ואז גם שני ימי חופש. חע. D:] הבוהן. :x
H Hinamori New member 4/11/05 #46 גםלי קרררררר ! ^O^ איזהכיףלך. ]: גמאניגמאני רוצה חודש בלי שיעוריבית ומבחנים ]: