היום בתפוז
אנשים

EnchantedS

New member
התכוונתי שהרבה אנשים כאן מנגנים על

הרבה כלים, כי לא הבינו מה את רוצה... אני בת, ואני מנגנת על גיטרה, אבל לא מספיק זמן.. חח את שואלת כי את רוצה להקים להקה?.. ראיתי את ההודעה שלך בפורום כלי נגינה ונגנים:)

EnchantedS

New member
אוי, אנשים שמכירים נגנים. שונאת

אתכם חחח... איך זה יכול להיות שאני לא מכירה אף אחד כזה?? יש 2 על פסנתר, אבל זהו.

Love Bem

New member
אני מנגנת את Ghost Of You

ואת אימ נוט אוקי! ואת השיר שהוא כתב לבד! את כול השאר קצת קשה לי אם העליות! וגם נמעס לעבוד אל שיר שיר...

EnchantedS

New member
הממ ניסיתי ללמוד את הסולו של

thank you for the venom, אבל למדתי רק עד האמצע, כי יש לי רק גיטרה קלאסית, אז אין את כל הסריגים שבגיטרה חשמלית שצריך שם...

EnchantedS

New member
אווף ניסיתי את גוסט. ג'רארד שר חזק

מידי והגיטרה חלשה מידי, אז זה קשה. אני בעד להרוג את ג'רארד כדי שאני יוכל לשמוע את הגיטרה:)

tnx

New member
כן, 3.

im not okay astro zombies it's not a fashion.. to the end חלק מ helena

tnx

New member
אני מנסה כל כך הרבה

אבל לא מצליח לסיים העלאה אחת! זה נתקע תמיד באמצע, יש לי כבר כמה הקלטות טובות במחשב של גרין דיי, פול אאוט בוי וסיסטם אבל אני לא מצליח לשים אותם ברשת..

Dooritos

New member
יאאא תפרסמו!!

אני מתה לשמוע אנשים מנגנים MCR!! אהה ולא מומךץ לנגן יותר מדקה כי זה דיי כבר אז אפשר רק דוגמית של הנגינה P= או שאפשר להקליט בחלקים... זה פשוט יותר קל להעלות את זה לרשת ככה.... אז תעלו, תעלו! אהה וגם אני בעד להרוג את ג'רארד! חחח בהופעות של מיי כמיקל הוא מזה לא נראה רצחני ותואם אחד ששר "songs that make you slit your wrists"....

למעלה