היום בתפוז
16.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 16.12.04

היום מגיע משחק "חפש את המטמון" לקו הסיום. החלק השישי כבר הוחבא ברחבי האתר, ואתם מוזמנים למצוא את המילה הנעלמת ולזכות בחבילת פרסים!
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - והיום רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש על החלטת בג"צ להפסיק המימון לתלמידי הישיבות.
בפורום מתגייסים נפתח הגמר הגדול בתחרות 'סיפורים מהלשכה'. עדיין לא הצבעתם? הקליקו כאן.
והערב ב- 21:00 אתם מוזמנים לצפות ב-"NOVA TV", הרצועה השבועית החדשה של תפוז אנשים. כמו כן, תוכלו לזכות בכרטיסים להופעה מיוחדת של הלהקה בה יתארח עברי לידר. למידע נוסף - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652

בייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נמעס לי מהיחס הזה שאני מקבלת פה! אני משקיעה על שאלונים ועל משחקים ואני עוזרת פה לכולם ומה אני מקבלת כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמעס לי!!! היה פה נחמד עד שמתחילים לזלזל בך! להית'

איך את רוצה שאני אשאר?

כשכולם מזלזלים בי פה? למשחק העופות ההפוך שלי רק את ומור עניתם... וזה כבר יום שנתי פה לכל השאלונים שאני עושה אף אחד לא עושה מאמץ לענות... ואם אני עונה למישו או עוזרת למי שאני אפילו לא מקבלת תודה מסכנה! או שזה הכינוך של האנשים פה לא להגדי תודה או שפשוט זה זילזול!! ונמעס! לא חשבתי שאני יצתרך לעזור פורום שאני בו מאז שהוא הוקם! ואני מכירה פה המון אנשים ואני ממש מעודכנת בכל מה שקורה.. חבל... ביי כולם היה נחמד...

jt fan

New member
ליה,אל תתעצבני..../images/Emo24.gif

אין מה לעשות,צריך לקבל את העובדה שאין הרבה חברים בפורום. נו טוב,אולי צריך לקבל גם את העובדה שג'סטין הוא לא הדבר הכי לוהט בעולם כרגע
בימי הזוהר שלו היו פה הרבה חברים,אך כרגע כשהוא בחופשה לא צריך לצפות ליותר מדי. אני בטוחה שאחרי שייצא אדיסון הפורום יתמלא מחדש, עד אז תשארי פה,ותמשיכי לכתוב את ההודעות החמודות שלך

אבל

מה יצא מזה שאני אכתוב פה משו? במלא אף אחד לא יגיב! וגם אלו שכן פה לא מגיבים ואיפילו תודה קטנה אני לא מקבלת... וזה כבר זילזול לא זה שאין אף אחד בפורום..........

RJlake

New member
זה לא עניין של זלזול אני אישית מאוד

מעריכה את כול השאלונים והמשחקים שאת שמה בפורום ואני בטוחה שגם כול השאר!!!! אם מישהו לא עונה ישר או מגיב זה לא מזלזול זה כי לא תמיד אפשר להיכנס לפה כול יום. אני כבר איזה שבוע לא כתבתי פה כי פשוט יש את כול הלחץ של הלימודים עם כול המבחנים וכול החרטה הזה אז זה לוקח מלא זמן!! אם לא עונים ישר אל תקחי את זה אישית כי זה ממש לא קשור!!! אז תישארי!!!!!!!!!!!!!!!!!

jt fan

New member
../images/Emo45.gif

נועם צודקת,אנחנו מאוד מעריכים אותך ואת כל מה שאת עושה.

danielle23

New member
אל תעזבי!!! ../images/Emo7.gif

אני יודעת שלא ממש עניתי על השאלון אבל אני בקושי פעילה בפורום.. אני רק באה לפעמים לביקור קצר.. אז ממש סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה רק אל תלכי
אני מבטיחה שאני אגיב להודעות שלך ואעריך אותך הרבה יותר (לא שאי פעם זילזלתי בך..) קיצר תישארי
אל תעזבי

......./images/Emo3.gif

את לא צריכה לבקש סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט התעצבנתי שאף אחד לא עונה לי (זה נראה כמו חרם) וכשאני עונה למישו אז תודה אפילו לא אומרים.... אני יכולה להישאר ואני גם רוצה להישאר אבל זה מציק מה שקורה פה ונכון לוקח זמן לענות... אבל כמה ימים??? זה מוגזם.... אני אשאר כי אני מתה על הפורום אבל אני פשוט לא אגיב לאנשים שלא מגיבים לי....

HELP ME !!!!!!!!

אם תענו(ואני די בטוחה שלא) אז אני צריכה עזרה.... עוד מעט טיול שנתי ואי צריכה רעיונות מה לקחת בתיק הגדול.. פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז תענווווווווווווווווווווווווו

RJlake

New member
אמממ את מתכוונת בגדים?

כי אם כן אז תלוי לאיפה את נוסעת, מה יהיה מזג האוויר, כמה ימים?

danielle23

New member
תהני ו.. ../images/Emo9.gif

תקחי בתיק הגדול.. אממממ.. לא יודעת.. לא משו מיוחד.. כאילו אם בא לך.. אני לא טובה ברעיונות כאלה..
אז תהני!!!!!!!!
וד"א איך קראת בסוף לכלבה שלך?????

אליס או בקיצור ליסה../images/Emo9.gif

לא רק בגדים כאילו כל מה שצריך מברשת שיניים, סבון,בגדים מסרק וכ"ו

RJlake

New member
ואי שם יפה!!!../images/Emo13.gif

בקשר לבגדים... ליום תקחי מכנס ארוך כי אם יש קוצים וכאלה אז שלא תשרטי וחולצה קצרה עם ג'קט ככה אם יהיה לך חם אז תורידי את הג'קט. ללילה תקחי או ג'ינס או מכנס אחר אבל שיהיה ארוך וחם. תקחי חולצה ארוכה ומעיל או ג'קט (תלוי איפה תהיו ומה יהיה מזג האוויר) כמובן גרביים והלבשה תחתונה וכמו קודם אם יהיה קר אפשר לקחת צעיף וכובע צמר. קחי כפכפים זה מאוד חשוב!!!! ועוד נעליים חוץ מנעלי ההליכה. מגבת שימי בתיק קטן מברשת שיער ושיינים,משחת שיינים,כול מני אביזרי שיער(גומיות וכאלה...),דואורדורנט,פלסטרים,שמפו,סבון ידים,מקלות אוזניים,איפור אם בא לך..., חוץ מבגדים את יכולה לקחת רמקולים קטנים ובחדר לחבר להם את הדיסקמן ולשמוע מוזיקה בחדר זה הדבר הכי כיף שיש בעולם!!!!!!!!!!! אני גם לקחתי מזלג חימום ששמים בקומקום קטן וזה מחמם את המים ועשינו תה בחדר! שימי גם חטיפים בתיק שיהיה לך להמשך הימים. זהו נראה לי... אם יעלה לי עוד משהו אני אכתוב פה... אגב לאיפה את נוסעת? ולכמה ימים?

תודה רעיונות טובים

אני נוסעת לגליל ולגולן(אין לי מושג בדיוק איפה) וזה ליומיים אולי שלוש

RJlake

New member
ואיך שכחתי....

טיול מהנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תצלמי הרבה תמונות ותשימי פה ותעשי הרבה הרבה כיף ושטויות!!!!!!

למעלה