היום בתפוז
16.12.04

morg77

New member
הכי חשוב../images/Emo70.gif

מסגרת של תמונה ובתוך המסגרת תמונה של ג'סטין חחח..

גם לי יש טיול שנתייייי

ביום ראשון בתאריך 26.12 ואני מתה שכבר הטיול יתחיל!!!!!!!!!

RJlake

New member
חחחחח אז שיהיה גם לך אחלה של טיול!!

ותצלמי הרבה תמונות!!!
ואי איך אני רוצה לצאת שוב לטיול שנתי זה הדבר הכי כיפי בעולםםםםםם!!!! לאיפה את יוצאת?

morg77

New member
שיהיה לשניכם טיול...../images/Emo70.gif

מגניב וכיפי תביאו תמונות כמו שנועם אמרה
אוהבת מור

../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo70.gifכנסוו../images/Emo70.gif

הינה הרשימה שהכנתי... צריך להוסיף משו? בתיק קטן(שתמיד יהיה עלי)- בקבוק מים גדול פלסטרים פלאפון דיסקמן דיסקים ארוחת בוקר ארוחת צהוריים כסף סוללות לימון חטיפים בתיק הגדול(שאני לוקחת בו את כל השאר)- בגדים לערב בגדים ליום למחרת נעליים למסיבה נעלי ספורט גרביים ותחתונים להחלפה שמפו סבון קונדישנר משכת שיניים מברשת שיניים מסרק מטען עזרה שלישית פיג'מה מגבת נעלי בית איפור מנקה איפור מצלמה דורדורנט נייר טואלט כרודים נגד כאב ראש קרם שיער HELP MEEEE מה עוד צריך לקחת??? זה נראה לי כל כך קצת!!!

morg77

New member
עצה../images/Emo70.gif

שימי את המצלמה בתיק הקטן שאת הולכת איתו כי עם תראי משהו יפה בדרך אז שיהיה לך כבר בתיק הקטן... ונירא לי שאת התיק הגדול בטח תשיארו באוטובוס.. אז כדי לך לקחת את המצלמה בתיק הקטן

RJlake

New member
חחחח זה נראה לך קצת אבל את תראי

שתשימי את כול הדברים בתיק זה יראה לך מפוצץ!!! ולמה לימון?

MrJTsGirl

New member
כמה עצות לגבי הכל:

דיסקים: עדיף לך לא לקחת דיסקים מקוריים או בכלל יותר מידי דיסקים כי חבל שהם יהרסו לך... לדעתי כדאי לצרוב כמה דיסקים עם שירים שאת אוהבת ולא לסחוב סתם... איפור: קחי איפור בסיסי אם זה כל כך חשוב לך להתאפר. חרא טיול שנתי לא לוקחים איפור זה יהרס!!! הכי הרבה קחי צלליות קטנות נפרדות (לא סט) ועפרון שחור, אולי סומק וזהו את לא חייבת לסחוב מערכת איפור שלמה. שמפו\מרכך\משחת שיניים: אנחנו למדנו משו חשוב בטיולים כאלו: כולם מביאים את זה אז מסתמכים על חברה אחרת שתביא שמפו ותקחי לה חחח... הכי הרבה מביאים דוגמיות קטנות כאלו של הבתי מלון כדי להשתמש. לגבי השיער שלך בכלל: אני (אישית) אוהבת להסתובב רק עם צמה בטיולים, אולי זה נראה חנני בטירוף, אבל זה הכי נוח... את יכולה אם יש לך חברות אתיופיות או חברות מוכשרות שיודעות לעשות צמות-לעשות בכל השיער מלא דקות זה מגניב, יפה ונוח! אם יש לך עדשות מגע: אל תקחי אותם בשום פנים ואופן!!! זה הדבר שהכי הולך לאיבוד בטיולים!!!! במיוחד אם זה עדשות קבועות!!! קחי איתך גם תחבושות או טמפונים או ואטאבר שיהיה לכל מקרה שהצרה תיפול עליך משהמים (כמו שזה בד"כ קורה לכולם) מקווה שזה עזר, תהניייי!!!! ~לינוי~

תנקוייי

אני לא לוקחת הרבה דיסקים.. אני לוקחת את של ג'סטין ועוד אחד שאני אצרוב ואחד מחברה נראה לי...
אני לוקחת עיפרון שחור וצלליות לא ממש הרבה (אולי מייק אפ)
אביזרי אמבטיה אני לוקחת שלי כי אני לא יכולה להישתמש של מישו אחר.... אז אני לוקחת את שלי
אין לי עדשות/משקפיים
כן את זה גם רשמתי ברשימה פשוט לא היה לי נוח לרשום את זה פה.. חחח ונראה לי שזה יפול עלי בטיול....
עוד מישו? מה כדי לקחת?

למעלה