היום בתפוז
20.12.04

כן יש לי אותה

יש לי אותה שמורה במחשב אבל לא בתיקייה של גסטין היא נמצאת רק בתיקיית תמונות

בקשר לתמונות שלך..

נראה לי שאני יודעת למה את לא מצליחה לשים תמונות כנראה השם של התמונות שלך נראה בערך ככה: %868793GFgssldjf;j הקיצר זה יכול ליהיות שהשם נראה בקישקוש בלאאבוש שימי תמונות שיש להם שמות נורמליות

צריכה עזרה!!!!!

אני רוצה לעשות חתימה לקומונה שלי אני מיתכוונת התמונה של הקומונה שלי שכתוב עליה "ריאן וגסטין" ואני לא יודעת איך עושים מישו יכול להסביר ל?

אני מיתכוונת

יש לי קומונה ואני רוצה לשים שם תמונה מחוברת של גסטין וריאן וכזה נראה מצויר וכתוב עליה גסטין וריאן ואני לא יודעת איך עושים את זה

RJlake

New member
אההה לחבר את התמונה אני לא יודעת

איך עושים נראה לי שאת צריכה תוכנה מיוחדת לזה אבל תנסי אולי בצייר זה יעבוד ולגבי הכתיבה אז את זה את יכולה לעשות בצייר!

אבל יש לי בעיה..

אני לא ודעת איך הופכים תמונות של פוטו שוט ולהפוך אותם לדומה לציור

RJlake

New member
אההה בזה אני ממש לא מבינה אז אני

לא יכולה לעזור לך! סורי

RJlake

New member
חחחח הבנתי....

אני אנסה לשלוח שתי תמונות חדשות נקווה שזה יעבוד אבל חוץ מזה הנה שמועה חדשה... In Touch magazine reports that though Cameron Diaz is very much in love with Justin Timberlake, she worries her romance with the *NSYNC star won't last. "Cameron says she sees the writing on the wall," a friend revealed. "She feels Justin will never be able to settle down with just one woman, and that time isn't on her side. She might like to end the relationship, but she can't - her feelings are so strong."

RJlake

New member
אההה זה עובד!!! לא כול התמונות שלי

ממוספרות זה קורה הרבה בזמן האחרון שאני מנסה להכנס לתפוז וזה מביא אותי לאתר אחר!

RJlake

New member
../images/Emo9.gif שכחתי את התמונה...

את התמונה הזאת יש לי בגדול!

RJlake

New member
ואחרונה לביינתים! זאת גם חדשה

שכחתי לשים אותה קודם...

וואיי איזה תמונה יפה...

תמונה מהממת נראה לי שיש לי אותה בקלסר עם כל התמונות שלי על גסטין לא כולם יש לי הרבה גם במחשב מחקתי מהמחשב יותר ממאה תמונות שלו והשארתי תתוכנה שמכילה תתמונות האלה

למעלה