היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif../images/Emo82.gif

הערב ב-19:00 יתארח ד"ר דן בן אמיתי, סגן מנהל בי"ח שניידר ומנהל יחידת עור ילדים, ויענה לשאלות גולשי תפוז בפורום המנגיומה ונגיעי כלי דם.
ב-20:00 תגיע אידה, עובדת סוציאלית, לפורום נפגעי/ות תקיפה מינית, תקשיב ותייעץ לכם. ניתן להשאיר הודעות לאידה כבר עכשיו בפורום.
אריה ויינר, מנהל הנדסת רשת ובעל הסמכת CCIE של סיסקו יענה לשאלותיכם הערב ב-21:00 בפורום מומחי IT. הקדימו להשתתף בדיון בפורום.

aniviel

New member
נ"ש ../images/Emo26.gif כמעט סוף שבוע...

מחר בשעה 14:30 בערך יפורסם העדכון השבועי
קצת לפניו יפורסם תקנון הפורום
בסוף השבוע יוספו 3 מאמרים פלוס...
חברי פורום המעוניינים להגיע למפגש המתוכנן בשבוע הראשון של פסח (לפני ליל הסדר) מוזמנים ליצור איתי קשר במסר או ICQ לעוד מידע...
ביום שבת ב21:00 - חידון העלילה השבועי שלנו
היום הבכורה של 'ים של אש' ('הידלגו') עם אראגורן, או בשמו - ויגו מורטנסן. מי שהולך היום חיייייב לשים פה ביקורת כשיחזור
אני הולכת מחר
זהו

Sha2000

New member
מצוין אני מת על העידכונים והמאמרים

שלך הם תמיד מעניינים

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo13.gif

בקשר למפגש, אני אדבר איתך אחכ. לסרט גם אני הולכת מחר אז אני אעלה ביקורת ביום שבת. לכל מי שהולך היום
שיהנה!

maglor

New member
נכנסתי עכשיו לTORn ונחשי איזה

כינוי ראיתי שם? זה היה הערכה ל"שיבת המלך", רק שהאאווין ההיא בת 13.

aniviel

New member
חח ע נ"שנ"ש... מה לא עושים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אחותי הקטנה (בת 11) סיפרה לי הרגע שבחנות ליד הבית ספר שלה שמו מכונה בחוץ ששמים בה כסף והיא מוציאה מן פסלון קטן וחביב של שר הטבעות (זה רק של שר הטבעות
) - כמה מוזר
היא הוציאה גם אחד בשבילי, היא סיפרה לי שזה פיפין אז כבר התלהבתי אבל אחרי שהיא הראתה לי את זה הבנתי שהיא טועה וזה בעצם מרי חח... O well, אני שולחת אותה מחר להביא לי עוד כמה! חח
אם אתם רוצים אני אצלם את זה במצלמה של המחשב ואשים את התמונה פה?

n o g i t

New member
חי../images/Emo6.gif

איזה מגניף! גם אני רוצה כזה ליד הבצפר.. באמת תצלמי, ממש מעניין אותי לדעת איך זה נראה

aniviel

New member
הנה...

קצת קשה לראות את הפרצוף, צריכים לראות את זה במציאות, אבל זה מרי

aniviel

New member
וזה המיני מיני אוסף...

של פסלוני שר הטבעות שקיבלתי מדברים טפשיים... חח הפסל הקטן של דנתור והפסל הקטן של גולום הם מביצת הפתעה של קינדר (אח שלי הביא לי) והגולום הגדול הוא מקנטאקי פרייד צ'יקן מאנגליה - הוא גם מדבר דרך אגב, זה מאוד משעשע חח

aniviel

New member
תשמעי...

לא הייתי קונה דברים כאלה, קיבלתי בחינם... מה, אני יגיד לא? חח

Eowyn of Rohan

New member
אהבתי!

עשו את זה כמו הפסלים האלה של הראשים של אנשים חשובים בכל מיני מוזיאונים.. יפה
.

aniviel

New member
חח ../images/Emo13.gif אחותי תשאר שם...

ותוציא כמה שצריך עד שהיא תשיג לי את פיפין !
חח הרגע גיליתי שבילי הוא יליד אוגוסט, כמוני
יאיי חח

למעלה