היום בתפוז

אמממ עוד סיבה לעבור לרעננה....

יא אני ממש אוספת לי פול סיבות לעבור לשם. דרך אגב זאת אני איילת פשוט שיניתי את הניק. חחח לירון מרוצה.?

Eowyn of Rohan

New member
תתחדשי איילת../images/Emo20.gif

עכשיו בכל הפורומים שלירון נמצאת יש מישהו בשם Shadowfax.

aniviel

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני רואה ששמעת לעיצתי איילת
איזה כיף, יש לי Shadowfax בפורום! יאיי!
וכן, תעברי לרעננה
חח

n o g i t

New member
נכון..../images/Emo3.gif

רעננה זאת עיר מקסימה.. אני שם הרבה כי יש לי שם קרובי משפחה
ואתמול הייתי שם בקניות רננים, והייתי בחנות היערשאני חושבת שזאת החנות הכי מושחמת בעולם!! וקניתי דיסק כזה של שירים של פיות וגם הזמנתי את הטבעת סופסוף!!

../images/Emo45.gif

יש סיכוי של 99% שאני באה למפגש של הקרנת הסרטים, ואם יהיה מפגש גם בעזריאלי או משהו אני שם (= אגב דנה דברי איתי במסנג'ר על סידורי הגעה ***זהירות פדופילית מופרעים דו מיניים חובבי פסלים בדרך***

ChipiM

New member
אני מקווה שאוכל לבוא, יש תאריך?

יש תאריך מדויק?

אממ לירון בקשר למפגש...

אני לא חושבת שתהיה בעיה כל שהיא. אז אני אוכל לבוא.

aniviel

New member
עוד אין תאריך למפגש...

אבל זה יהיה בשבוע הראשון של פסח, לפני חול המועד...

ChipiM

New member
אוקיי תודה! ../images/Emo140.gif

אני פשוט לא יודעת אם אני הולכת לעשות משהו בפסח ומה בדיוק אני אעשה... כי בטוח שהמשפוחה שלי תלך לאנשהו, השאלה זה מתי... אבל אני מתה לבוא!

פרפר15

New member
נ"ש תיזכורת קטנה

למי שלא ראה או למי שפיספס ביום שני בשעה 22:00 יש שר הטבעות - אחוות הטבעת

baby fey

New member
יש לי שאלה...../images/Emo9.gif

המחזמר או ההצגה לשר הטבעות בלונדון, מתי מתחילים להציג אותה?! כי אני בלונדון מיום חמישי ואם אני כבר שם לא כדאי לי להפסיד.. למישהו יש עוד כמה המלצות להמליץ לי בקשר לשר הטבעות משהו בלונדון? תודה {=

aniviel

New member
המחזמר יתחיל כנראה...

רק באביב של שנה הבאה
2005, הוא עוד בכלל לא מוכן
אבל בקשר לשר הטבעות בלונדון, אני יכולה לעזור לך. יש לך במקרה דרך להגיע למנצ'סטר? חח... אנדי סירקיס (גולום) יהיה שם בחנות ספרים לחתום על ספר שהוא הוציא. חוץ מזה אני יכולה להסביר לך איך להגיע לחנות בשם The Cinema Store שהיא בלונדון, זה חנות רק של דברי קולנוע ויש שם המון דברים של שר הטבעות... מעוניינת?

למעלה