היום בתפוז

Houndour

New member
אוי זה לא נכון, ../images/Emo79.gif

זה כ"כ לא נכון!!!!!!!!!!!!!! גאדמיט אני לא מצליח לחשוב על משו יותר לא-נכון מזה כרגע!! זה פשוט............ לא נכון!!

Houndour

New member
כי ../images/Emo79.gif

בכל ארץ אקראית בעולם המערבי יש סרטים פורנוגרפיים (וזו תעשייה שמצליחה הרבה יותר מתעשיית ההנטאי)...... והמצאת היורי לא הופכת אותם לסוטים, אלא לגאונים! ואני מתאר לעצמי שזה מה שיגידו פאנגירלס על היאווי שנוצר כדי שתבאנה על סיפוקן.

Houndour

New member
ועוד יותר לא נכון, ../images/Emo79.gif

שזה בגלל כל מני קטעים באנימות אחרות (אתה מתכוון לאצ'י? פאנסרביסים? מזה 'שמעתי עליהן'? ראית אותן? תפרט למה הכוונה... (כדי שאני אוכל למקד את תשובת ה"לא-נכון" שלי ^^)), ובעקר לא ב.. פוקימון.............. וזה לא משנה איזה קטע צנזרו משם. גם לקטע שצונזר בפרק עם הקנגסקאן אין קשר קלוש לסטיית מין.

Houndour

New member
גמני תוהה בדיוק את ../images/Emo79.gif

אותו הדבר! הרי זה ממש שקרי ובוטה ולא קשור לומר דבר כזה... בערך כמו לומר שפרסים קמצנים..

Puchuuu

New member
הנטאי זה תמיד סוטהP:|מנחם|

אני מקווה שהכוונת להאנטייP:

Goggle Girl

New member
מישהו יודע אולי איפה משיגים

פרקים של העונות הישנות? ;-; רצוי מאוד מאוד מההתחלה כי ממש בא לי ולא ניראה לי ערוץ הילדים יתחיל לשדר שוב, אז רציתי לבקש אם מישהו יודע מאיפה משיגים או ביפנית עם תרגום או בעברית פרקים שישלח לי מסר בפרטי, תודה ;-; *חוזרת להטביע את יגונה בפייר רד*

Houndour

New member
אז ככה: ../images/Emo79.gif

יש קלטות של העונה הראשונה והשלישית ברשתות כמו צליל, בלוקבאסטר וכו'. שני פרקים על כל קלטת.. יש לי חלק מהפרקים על קלטות וידאו אז במפגש מנגה שאוכל להגיע אליו (מקווה שזה האחד הבא אחרי האייקון), אני אוכל להביא לך אותם.. או שתחכי שהפרקים החדשים שוב יגמרו לערוץ הילדים והם יתחילו -עוד- סבב של הפרקים הישנים.. ^^; אבל זו הדרך האיטית @_@ ביפנית אפשר להשיג בדיוק באותה הדרך בה את משיגה את שאר האנימות.. אבל חות מהאידבנסד, זה קשה למצוא פרקים של פוקימון בשפת המקור.. =(

למעלה